skip to Main Content

Microsoft PowerApps
voorbeelden_

Vragen over dit onderwerp?

PowerApps in het kort

Op het werk is nog lang niet alles digitaal. Terwijl digitalisering zoveel voordelen biedt. Het vermindert administratieve handelingen en verkleint de kans op fouten. De kans is groot dat ook jij al langer aan het nadenken bent over een App voor je organisatie. Zo ja, dan is PowerApps zeker een meerwaarde voor je bedrijf!

PowerApps is een platform van Microsoft en zit standaard in de Microsoft 365 suite. Je kunt dus heel snel starten vanaf voorgedefinieerde sjablonen, je kan met PowerApps zelf een App laten maken op basis van je eigen gegevens en daarna customizen of natuurlijk helemaal vanaf scratch beginnen.

Met behulp van PowerApps kunnen we verouderde processen digitaliseren. Bijna alles is mogelijk. Denk aan een werkbonapp, kilometerregistratieapp, een verlof of declaratie App of een applicatie voor het reserveren van een werkplek.

PowerApps voorbeelden

Ga naar make.powerapps.com en je krijgt meteen verschillende voorbeeld Apps te zien die je in je webbrowser kunt bekijken. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe PowerApps in jouw organisatie van pas kan komen.

Ben je op zoek naar een App op maat die naadloos aansluit op jouw wensen en doelen dan denken wij graag mee in hoe we het voor jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Onze PowerApps ontwikkelaars zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden en kunnen helpen met elk vraagstuk.

Bekijk ook onze interactieve bladerfolder in VA Learning en ontdek de vele mogelijkheden van Microsoft PowerApps.

Bekijk de voorbeelden in VA Learning
powerapps voorbeelden

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

Microsoft PowerApps voorbeelden

Met behulp van PowerApps kunnen we verouderde processen digitaliseren. Bijna alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee!

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top