skip to Main Content

Microsoft Power Apps
voorbeelden_

Vragen over dit onderwerp?

Op het werk is nog lang niet alles digitaal. Terwijl digitalisering zoveel voordelen biedt. Het vermindert administratieve handelingen en verkleint de kans op fouten. De kans is groot dat ook jij al langer aan het nadenken bent over een App voor je organisatie. Zo ja, dan is Power Apps zeker een meerwaarde voor je bedrijf!

PowerApps is een platform van Microsoft en zit standaard in de Microsoft 365 suite. Je kunt dus heel snel starten vanaf voorgedefinieerde sjablonen, je kan met PowerApps zelf een App laten maken op basis van je eigen gegevens en daarna customizen of natuurlijk helemaal vanaf scratch beginnen.

Met behulp van PowerApps kunnen we verouderde processen digitaliseren. Bijna alles is mogelijk. Denk aan een werkbonapp, kilometerregistratieapp, een verlof of declaratie App of een applicatie voor het reserveren van een werkplek.

Power Apps voorbeelden

Ga naar make.powerapps.com en je krijgt meteen verschillende voorbeeld Apps te zien die je in je webbrowser kunt bekijken. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe Power Apps in jouw organisatie van pas kan komen.

Ben je op zoek naar een App op maat die naadloos aansluit op jouw wensen en doelen dan denken wij graag mee in hoe we het voor jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Onze Power Apps ontwikkelaars zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden en kunnen helpen met elk vraagstuk.

Declaratie App voorbeeld

Microsoft power apps voorbeelden

Microsoft Power Apps voorbeelden aanvragen

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Wellicht ook interessant

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange