Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

Geplaatst op 2 juni 2023

3 minuten

Als recruiter bij VelzArt kreeg ik een jaar geleden de kans om getalenteerde professionals of ideale kandidaten te vinden die perfect passen binnen de organisatie! Één van de talenten die bij ons recent is gestart is Dennis Kluytmans. Hij vertelt jullie waarom hij voor VelzArt heeft gekozen.Ik stond al een tijdje open voor een nieuwe uitdaging binnen mijn vak, niet omdat de toenmalige werkgever niet leuk was; gewoon omdat de rek eruit was.

Hoe is VelzArt bij jou terecht gekomen?

Meerdere gesprekken gehad met recruiters, alleen het gevoel was niet dat positieve gevoel. Toen stuurde Koen een bericht; de no-nonsense mentaliteit en positiviteit hebben geleid tot een gesprek. Het goede gevoel was er meteen en wilde graag de samenwerking aan gaan met VelzArt.

Hoe is jouw ervaring tijdens de sollicitatieprocedure?

Tijdens de sollicitatieprocedure wordt je gewoon gevraagd wie ben je, wat drijft je.

De gesprekken zijn allemaal heel erg sociaal en persoonlijk, geen enkel moment krijg je het gevoel dat je een nummer bent. Je wordt gemotiveerd om aan te geven wat je wil en waar je heen wil. Het contract wat je onder ogen krijgt wanneer je wil tekenen is lekker non juridisch en duidelijk.

Hoe is de onboarding voor jou geweest?

De onboarding was in eerste instantie een beetje aftasten, je bent nieuw en je weet niet of het net zo leuk is als tijdens de gesprekken. Dat duurt letterlijk 10 minuten… De ontvankelijkheid van het team zorgt ervoor dat je, je thuis voelt. Na 1 week is het net alsof je thuiskomt. VelzArt heeft een team van personeel wat echt voor elkaar klaar staat!

Wat vind je van de bedrijfscultuur? Klopt dit met het plaatje wat wij schetsen?

Platte structuur is wat er wordt geschetst, het familiegevoel is wat je krijgt. De cultuur is plat, sociaal en de personeelsvereniging is ook echt actief!

Heb je een duidelijk beeld van de doorgroeimogelijkheden en weet je wat ervan je verwacht wordt?

Je kunt binnen VelzArt doorgroeien zo snel als je zelf kunt. Zelf denk ik binnen het jaar volledig zelfstandig op projecten te kunnen. Mijn huidige groeischets ligt ruim boven de verwachtingen.

Hoe zijn jouw eerste 3 maanden verlopen bij ons?

Mijn eerste 3 maanden bevatte een rechte leercurve, Ik ben zeer tevreden!

Is het omdat ik nieuw ben en je nog de roze bril hebt… misschien, maar tot nu toe overstijgt VelzArt mijn verwachtingen als werkgever!Met een team van +30 specialisten werken wij vanuit een prachtige locatie gelegen aan de A2, in Zaltbommel, een stad centraal in Nederland en voor bijna iedereen goed bereikbaar.

Helaas is ons team is nog niet helemaal compleet en zoeken dus enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijvelzart.nl.

Deel dit artikel

Geschreven door: Roy Dekker

Online Marketeer rdekker@velzart.nl