Aan de slag met Microsoft PowerApps

PowerApps, ken jij het al? Veel mensen hebben er wel eens van gehoord, maar wat het precies is en wat het voor bedrijven allemaal kan betekenen is niet voor iedereen duidelijk. Dankzij PowerApps wordt informatie vastleggen leuker, makkelijker en sneller. Stap af van papieren formulieren en start met Microsoft PowerApps.

Geplaatst op 18 februari 2020

0 minuten

Heb je zelf ook het gevoel dat een bepaald werkproces in het bedrijf beter kan maar heb je nog geen goede oplossing kunnen vinden? of is de investering die je daarvoor moet doen het struikelblok? Gelukkig is er nu een beter alternatief waar wij jou bij kunnen helpen.

Een gespecialiseerd team binnen VelzArt denkt graag mee in hoe we PowerApps voor jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Ben je op zoek naar een declaratie app, verlofaanvraag app of een werkbonnen app? Dit zijn allemaal voorbeelden die voor veel bedrijven toepasbaar zijn.

Graag verwijzen wij je naar onze Microsoft PowerApps pagina voor meer informatie en de mogelijkheden. Mochten er desondanks vragen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 0418 712403 of sales@velzart.nl.

Deel dit artikel

Geschreven door: Niels Den Hild