Onze tarieven blijven ook voor 2021 ongewijzigd

Het afgelopen jaar zijn we ondanks de coronacrisis in de gelukkige omstandigheid geweest om verder te mogen groeien, qua organisatie maar ook qua personele omvang.

Geplaatst op 4 februari 2021

1 minuten

We zijn inmiddels weer een maand op weg zijn in dit nieuwe jaar. Onze reguliere werkzaamheden zijn in volle gang. Daarnaast gaan wij verder met het verbeteren van onze organisatie en onze dienstverlening. Dit laatste is een continue proces en wederom een speerpunt voor 2021.

Afgelopen jaar hebben we met onze klanten nieuwe afspraken gemaakt en meegedacht in het slimmer dan wel efficiënter inzetten van IT / telefonie. Ondanks de negatieve smaak die de huidige tijd met zich mee brengt willen we ook zeker benadrukken dat op dit vlak veel organisatie positieve stappen hebben gezet. Deze stappen zullen een toegevoegde waarde zijn voor de toekomst.

We begrijpen dat de coronacrisis veel bedrijven in ons land raakt en daardoor kosten proberen te besparen, zonder dat dit hun productie of dienstverlening aantast. Gezien de huidige omstandigheden en de onduidelijkheid van een duidelijk perspectief, hebben we besloten om onze tarieven per 1 januari 2021 niet te indexeren. Deze blijven voor 2021 ongewijzigd (prijsniveau 2020). We wensen iedereen veel succes en gezondheid dit jaar en hopen hiermee ook onze bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Deel dit artikel

Geschreven door: Roy Dekker

Online Marketeer rdekker@velzart.nl