Cloud

Overal en altijd toegang tot data!

  • Veilige cloudoplossingen binnen bewezen techniek

  • Combineer online toegang met lokale beschikbaarheid

  • Laat de Cloud met jouw organisatie meebewegen

De Cloud, meer dan opslag alleen...

Sluit jouw organisatie aan bij de Cloud en maak gebruik van de eindeloze mogelijkheden die het te bieden heeft! Van dataopslag tot servers, databases, software en nog veel meer - de Cloud is een ware gamechanger voor moderne bedrijven.

Door te kiezen voor de Cloud, hoef je je geen zorgen te maken over het beheren van complexe fysieke infrastructuur. Laat de Cloud voor je werken terwijl jij je richt op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Jouw Cloud
Veilig en toegankelijk

Veiligheid is een van de kernaspecten binnen de ICT, en de relatie tussen veiligheid en de Cloud is een onderwerp dat al geruime tijd centraal staat. Is de Cloud veilig? Laten we het zo verwoorden: om iets veilig te maken of te houden, is het essentieel om snel te reageren op veranderende omstandigheden en te leren van wat er om ons heen gebeurt. De Cloud biedt juist de ideale omgeving voor een dergelijke aanpak. Door zijn online karakter kan de Cloud direct reageren op verschillende situaties.

Binnen de Cloud wordt alles nauwlettend gemonitord, wat resulteert in een schat aan kennis over wat wel werkt en wat niet. Dit geldt met name in onze context met Microsoft. Hierdoor kan de Cloud altijd voorop blijven lopen in het handhaven van veiligheidsnormen en het proactief identificeren en aanpakken van potentiële bedreigingen.

Azure Virtual Desktop

Stel je voor: volledig werken in de Cloud, zonder gedoe over specifieke hardware-eisen voor je medewerkers. Met Azure Virtual Desktop krijgt elke medewerker een digitale versie van hun werkplek, waar en wanneer ze maar willen. Of het nu op een krachtige desktop is of op een eenvoudige thin-client, inloggen is een fluitje van een cent.

Met Azure Virtual Desktop profiteert je organisatie van een standaardomgeving die direct beschikbaar wordt gesteld door Microsoft Azure, waardoor je oplossing flexibel en schaalbaar is. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste technologieën en beveiligingsmaatregelen, waardoor je medewerkers kunnen genieten van een topwerkplek zonder zich zorgen te maken over gegevensbeveiliging.

Cloud storage

Of het nu individuele opslag betreft, opslag die de samenwerking binnen teams of afdelingen faciliteert, of opslagcapaciteit voor grote datavolumes, er zijn altijd passende oplossingen te vinden. Cloudopslag biedt, in welke vorm dan ook, het voordeel van makkelijke toegang tot data, zowel online als offline. Een essentiële toevoeging is dat veiligheid nooit uit het oog verloren wordt; we streven voortdurend naar de optimale balans in dit aspect.

Microsoft 365

Microsoft 365 zorgt ervoor dat je overal en altijd met elkaar in verbinding staat. Of je nu wilt chatten, bellen, of vergaderen via Microsoft Teams, gebruik wilt maken van cloudopslag, of aan de slag gaat met Microsoft 365-applicaties zoals Word en Excel; alles is mogelijk. Ook biedt het toegang tot e-mail en agenda's via Outlook, OneDrive voor opslag en meer. Kortom, Microsoft 365 is de sleutel tot een breed scala aan oplossingen voor jouw organisatie.