Azure Virtual Desktop

Productiviteit, veiligheid en maximaal schaalbaar!

  • Geef elke werknemer een veilige en uniforme werkplek, ondersteund door de nieuwste technologieën

  • Laat je ICT-omgeving moeiteloos meegroeien met je organisatie, zonder onderbrekingen

  • Met de kracht van de cloud is je werkplek overal en altijd toegankelijk, vanaf elk apparaat

Dé perfecte werkplek, overal en altijd!

Stel je voor: volledig werken in de Cloud, zonder gedoe over specifieke hardware-eisen voor je medewerkers. Met Azure Virtual Desktop krijgt elke medewerker een digitale versie van hun werkplek, waar en wanneer ze maar willen. Of het nu op een krachtige desktop is of op een eenvoudige thin-client, inloggen is een fluitje van een cent.

Met Azure Virtual Desktop profiteert je organisatie van een standaardomgeving die direct beschikbaar wordt gesteld door Microsoft Azure, waardoor je oplossing flexibel en schaalbaar is. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste technologieën en beveiligingsmaatregelen, waardoor je medewerkers kunnen genieten van een topwerkplek zonder zich zorgen te maken over gegevensbeveiliging. Kortom, met Azure Virtual Desktop krijgt elke medewerker de vrijheid en productiviteit die ze verdienen, terwijl je organisatie profiteert van een efficiënte en veilige werkplek in de Cloud.

Grip op kosten
Flexibel en schaalbaar

Met een AVD-oplossing krijg je niet alleen toegang tot een geavanceerde technologie, maar ook tot een ongekende mate van controle over je ICT-kosten. Het is alsof je de touwtjes stevig in handen hebt, wetende dat je precies betaalt voor wat je nodig hebt. Of je nu meer gebruikers toevoegt, meer opslag nodig hebt of extra rekenkracht vereist, met AVD is op- en afschalen een fluitje van een cent.

Dankzij de flexibiliteit van de Azure-oplossing kunnen we moeiteloos meebewegen met de behoeften van je organisatie. En het mooie is dat de kosten hiervoor direct inzichtelijk zijn. Als blijkt dat we aanvankelijk te ruim hebben ingeschat, kunnen we eenvoudig de resources aanpassen en kosten besparen. Dit niveau van flexibiliteit is een zegen voor organisaties die in een fase zitten waarin wendbaarheid een absolute vereiste is.

Kortom, met AVD haal je niet alleen een krachtige technologische oplossing in huis, maar ook een partner die begrijpt dat jouw behoeften kunnen veranderen. We zijn hier om je te helpen groeien, kosten te beheersen en succes te behalen in een snel veranderende wereld.

Azure Virtual Desktop