Goede voornemens

Januari is dé maand om met een frisse blik vooruit te kijken en doelen te stellen voor jouw bedrijf, ook op IT-vlak!

Geplaatst op 6 januari 2022

3 minuten

Goede
voornemens_
Vragen over dit onderwerp?

Traditioneel maken we goede voornemens voor het nieuwe jaar. Januari is dé maand om met een frisse blik vooruit te kijken en doelen te stellen voor jouw bedrijf, ook op IT-vlak! Met welke zakelijke voornemens ga jij 2022 van start? In dit artikel delen we 4 onderwerpen van goede IT-voornemens die niet mogen ontbreken.

1. Veiliger werken in de cloud
Het afgelopen jaar verschenen er forse koppen in het nieuws. Bedrijven zouden risico lopen door grote kwetsbaarheden in Microsoft Exchange Servers en verschillende organisaties werden het dupe van hackersaanvallen. Omdat Microsoft 365 voor veel bedrijven het middelpunt is van de organisatie op het gebied van communicatie geven wij jouw organisatie graag enkele tips om de beveiliging van jouw Microsoft 365 gegevens te verbeteren.
2. Datagedreven werken
Bedrijven willen steeds meer datagedreven werken. Waarom? Op basis van data kan je beter en efficiënter beslissingen nemen. Door de digitalisering ontkom je er niet meer aan dat je bedrijfsdata in een hoog tempo groeit. Daardoor ontstaat er een wildgroei aan ongestructureerde data, waardevolle data!

Microsoft Power BI biedt oplossingen bij het omzetten van de beschikbare bedrijfsinformatie tot een geavanceerd dashboard. Denk aan overzichten van winstgevende klanten, concurrentiepositie, lopende projecten, verlofuren en nog een tal van andere mogelijkheden!

Benieuwd wat de mogelijkheden van Microsoft Power BI zijn voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

3. Telefonische bereikbaarheid
Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen die het beste bij de klant past. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Xelion voor een nog completer aanbod aan telefonieoplossingen. Zo kunnen we onze klanten blijven ontzorgen en bieden we altijd de best passende oplossing.

Ondervind jouw organisatie momenteel problemen op het gebied van telefonie, wat mogelijk belemmeringen kan opleveren in de toekomst? Klik dan op de onderstaande knop en ontdek wat zakelijke telefonie van Xelion voor jouw bedrijf kan betekenen. Xelion is het innovatieve telefonieplatform in de Cloud en biedt een zeer complete VoIP telefooncentrale waardoor bedrijven meer grip en inzicht krijgen op hun gespreks- en communicatieverkeer.
4. Bedrijfsproces automatiseren
Op het werk is nog lang niet alles digitaal. Terwijl digitalisering zoveel voordelen biedt. Het vermindert administratieve handelingen en verkleint de kans op fouten. De kans is groot dat ook jij al langer aan het nadenken bent over een App voor je organisatie. Zo ja, dan is Power Apps zeker een aanrader om 2022 mee te starten!

Met behulp van Power Apps kunnen we verouderde processen digitaliseren. Bijna alles is mogelijk. Denk aan een werkbonapp, kilometerregistratieapp, een verlof of declaratie App of een applicatie voor het reserveren van een werkplek.

Download vrijblijvend onze Microsoft Power Apps brochure en ontdek de mogelijkheden!VelzArt helpt je graag bij het behalen van jouw IT-voornemens en gaan graag met je in gesprek. Wij geven advies over mogelijke verbeteringen en voeren die uit met onze ervaren ict specialisten. Ben jij benieuwd naar onze aanpak en wat wij dit jaar samen kunnen bereiken? Maak dan snel een afspraak.

Een gezond, veilig en succesvol 2022 toegewenst!Dit artikel is geschreven door
Roy Dekker
Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

JTIwJTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform