Hoera, VelzArt bestaat vandaag 18 jaar!

De Together Mode, dat Microsoft in juli onthulde, en doet denken aan het spelletje ‘Wie is het?’ zal ook leuke scenes krijgen.

Geplaatst op 10 oktober 2020

2 minuten

Hoera, VelzArt bestaat
vandaag 18 jaar_
Vragen over dit onderwerp?

Een feestelijke mijlpaal; VelzArt – Hét antwoord op ICT bestaat vandaag precies 18 jaar! Wat 18 jaar geleden begon met computer reparatie voor particulieren en systeembeheer voor lokale ondernemers, is uitgegroeid tot een full service organisatie met inspirerende ICT-samenwerkingen voor het MKB in Nederland.
VelzArt, 18 jaar groei
2002 was volgens de Chinese jaartelling het jaar van het ‘Paard’. In Nederland vierde we de invoering van de Euro en de bruiloft van Willem-Alexander en Maxima. Deed Feyenoord iets wat volgens de kenners helemaal niet kon. Ze versloegen een aantal gerenommeerde Europese tegenstanders en wonnen de UEFA Cup! Maar 2002 was ook het jaar dat VelzArt het levenslicht zag op een zolderkamer in Geldermalsen.

Om een idee te geven van de groei die we hebben doorgemaakt: in 2007 verhuisden we naar de ‘oude Rabobank’ in Waardenburg, waar we onze eerste collega’s aannamen. Inmiddels zijn we met 60% gegroeid naar een organisatie met 30 mensen, waarmee we ruim + 500 organisaties mogen bedienen. Deze variëren van MKB-organisaties tot en met accountants- en administratiekantoren die hun bedrijfsprocessen sneller en efficiënter willen werken met behulp van onze ICT oplossingen waarbij de klant centraal staat. Wij proberen ons te onderscheiden door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of je op zoek bent naar een veilige manier om bedrijfsgegevens te delen. Bij ons sta je er nooit alleen voor!Zonder onze klanten, partners en relaties was het voor ons niet mogelijk om te groeien tot de organisatie die wij vandaag de dag zijn. Daarom willen wij via deze weg onze klanten, relaties en medewerkers bedanken voor de samenwerking tot nu toe. Wij gaan voor een minimale verdubbeling van het huidige aantal jaren!

Namens medewerkers en directie bedankt!Dit artikel is geschreven door
Roy Dekker
Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

JTIwJTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform