VelzArt zomeruitje 2024

Afgelopen zaterdag vond ons jaarlijkse zomeruitje plaats bij IJzeren Man in Vught. Het werd een dag vol met activiteiten die onze samenwerking en vaardigheden op de proef stelden.

Geplaatst op 10 juni 2024

2 minuten

Voorafgaand aan de activiteiten genoten we van een heerlijke lunch, wat ons de kans gaf om even op te laden voor de middag. Het programma zat vol uitdagende activiteiten waarbij drie teams – geel, roze en paars – in competitieverband tegen elkaar streden.

  • Survivalproef: Obstakels overwinnen om het parcours te voltooien.
  • Schietproef met grote katapult: Precisieschieten met een enorme katapult, waarbij teamleden tennisballen moesten vangen.
  • Bamboeconstructie: Met bamboe bouwden we knikker- en waterbanen.
  • Vuur maken: Een primitieve uitdaging om vuur te maken zonder hulpmiddelen.
  • Ringgooien en behendigheidsproef: Elk team werd aan een totempaal vastgebonden, waarbij de uitdaging was om samen zo snel mogelijk vrij te komen.

Deze activiteiten waren een fantastische manier om te ervaren hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie, vooral voor alle nieuwe collega’s.

De felbegeerde snoeppot!

Hoewel team roze aanvankelijk de meeste uitdagingen had gewonnen, kwamen ze tekort tijdens de cruciale hoofdproef van vuur maken. Hierdoor ging team geel er met de snoeppot vol lekkers vandoor.

De dag werd afgesloten met een BBQ op een prachtige locatie aan het water bij Madame Zita.

Wil jij de volgende keer ook meedoen?

Eiland Pampus, de Efteling, diverse survivaltochten – we hebben samen al vele avonturen beleefd. Wil jij bij het volgende uitje aanwezig zijn?

Deel dit artikel

Geschreven door: Roy Dekker

Online Marketeer rdekker@velzart.nl