De verhuizing is aanstaande

Na maanden van voorbereidingen & verbouwingen is het moment bijna daar: de verhuizing naar Zaltbommel!

Geplaatst op 13 januari 2022

2 minuten

De verhuizing
is aanstaande_
Vragen over dit onderwerp?

Na maanden van voorbereidingen & verbouwingen is het moment bijna daar: de verhuizing naar Zaltbommel! Vanaf 31 januari aanstaande zullen we werkzaam zijn vanuit onze nieuwe locatie. Er is één belangrijke wijziging die echter per direct van kracht zal zijn en waar we jullie graag in mee willen nemen: bezoek aan VelzArt is alleen nog mogelijk op afspraak!

Voor onze huidige locatie in Waardenburg geldt dat wij op dit moment starten met het leegruimen van ons pand en stilletjes aan wat zaken gaan verhuizen richting Zaltbommel. O.a. de balie (ten dele) en ons reparatiecentrum zullen worden afgebroken waardoor de inloop ontvangst niet meer mogelijk is. Dit is direct ook een voorbode voor onze nieuwe locatie.Het pand aan de Oude Bosscheweg 5 in Zaltbommel, onze nieuwe locatie, is volledig eigendom van VelzArt. Een vraag die we de afgelopen periode veelvuldig hebben gekregen en hiermee direct beantwoord. De vorige eigenaar ACCON AVM zal echter nog wel aanwezig blijven op de begane grond en 1e verdieping. Wijzelf doen onze intrede op de 2e, 3e en 4e verdieping. Een afspraak is om deze reden ook noodzakelijk, we zitten niet bij de entree van het pand.

We hebben daarnaast besloten om te stoppen met de spontane inloop van klanten voor reparaties of bestellingen. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat klanten die hier gebruik van maken tot een minimum is beperkt. We zullen hier dan ook geen personeel meer voor vrij maken. Deze collega’s zetten we in binnen ons team Service, om zo hier verder te werken aan en met de dienstverlening voor onze klanten.Mocht de berichtgeving tot enige vragen leiden dan horen we deze natuurlijk graag. Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier op de website. Tevens is dit formulier te gebruiken voor een afspraak op locatie.

We blijven VelzArt – Het antwoord op ICT. We gaan alleen naar Zaltbommel. Kopje koffie doen? Bel ons gerust.

VelzArt – Hét antwoord op ICT
Oude Bosscheweg 5
5301 LA Zaltbommel
GelderlandDit artikel is geschreven door
Wesley Born
Directeur
wborn@velzart.nl

Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

JTIwJTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform