Uitbreiding team administratie

We zijn weer een collega rijker! Met veel kennis en ervaring op zak komt Colinda van Rijnsbergen uit Zuilichem ons team administratie versterken. Op maandag 2 november begon Colinda haar eerste werkdag bij ons op kantoor in Waardenburg.

Geplaatst op 5 november 2020

0 minuten

Wie is Colinda in een notendop?

Beste lezer,

Mijn naam is Colinda van Rijnsbergen en ik ben 46 jaar en woon in Zuilichem. Ik ben al enige jaren werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de ICT branche. De afgelopen 7 jaar was ik werkzaam bij Broad Horizon GreatCircle te Nieuwegein op de afdeling administratie/projectenburo. Daarvoor heb ik 11 jaar gewerkt bij Prodware te Zaltbommel op de administratie. Bij beide bedrijven verzorgde ik o.a. de gehele facturatie (van uren, licenties, subscriptions en onderhoud/beheer).

In mei heb ik besloten om op zoek te gaan naar een nieuw avontuur in de buurt. En dat is VelzArt geworden. Maandag ben ik begonnen op de afdeling administratie. Hier ga ik mij o.a. richten op de inkoop, bank en billing werkzaamheden. Inmiddels heb ik uitgebreid kennis gemaakt met VelzArt en de manier van werken in Business Central.

Het lijkt mij bijzonder uitdagend om mijn loopbaan bij VelzArt voort te kunnen zetten!

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform