Het blik: van Stèphanie

In de serie ” Het Blik” stellen wij de medewerkers van VelzArt voor. We geven een blik op de werkdag van de persoon. Maar laten ook zien wat de blik van de persoon op de organisatie VelzArt en we blikken terug en kijken vooruit. En ja, wat heeft de persoon het liefste zitten in het VA Blik. Kortom, het blik van VelzArt.

Geplaatst op 16 februari 2023

1 minuten

Stèphanie

Wie ons teams sales in de afgelopen twee jaar heeft gebeld heeft ongetwijfeld kennis gemaakt met haar vrolijke stem met licht Brabantse invloed in haar spreken, ons aller Stèphanie. Juist, met streepje op de e, een accent grave of zoals ze zelf aangaf ‘alt 138’. Een eigenwijs streepje en ja, wellicht ook wel een klein beetje representatief voor haar karakter? Daar mogen mensen die haar goed kennen onder de online post prima op reageren. Stèphanie heeft samen met haar partner Ralf twee prachtige kids genaamd Sef en Dex. Stef (jaja, mogen wij zeggen) is bij ons verantwoordelijk voor contractbeheer in combinatie met binnendienst en deels planning, een bezige dame. En het is misschien een klein beetje vals spelen omdat ze werkzaam is binnen team Sales maar we rekenen Stèphanie toch een beetje mee in de quota ‘vrouwen werkzaam in de IT’.

“Mijn naam is dus Stèphanie, ik ben net zo oud als Mark en Roy Dekker 😅 en werk bijna 2 jaar bij VelzArt. Met ons gezin wonen wij in Ammerzoden maar van origine kom ik uit Hedel. Ja, mijn gezin staat natuurlijk op plek 1 maar op vrijdagavond ga ik ook regelmatig een potje voetballen met het damesteam van (jaja, kom er maar in!) V.V. Hedel en pak ik ook regelmatig de bokshandschoenen om alle frustraties van mij af te meppen (geintje natuurlijk). Binnen VelzArt ben ik verantwoordelijk voor alle contracten met onze klanten. Daarnaast ondersteun ik de accountmanagers in de binnendienst rol én plan ik twee van onze medewerkers in de buitendienst. Lekker veelzijdig in ieder geval.”

Hoe ben je gekomen tot de dag van vandaag? (bij VelzArt)

“Ja, jeetje…. Eigenlijk heb ik altijd in een ondersteunende rol gezeten maar is de branche tot nu toe redelijk gevarieerd, alhoewel met 4 werkgevers valt dat ook nog wel mee. Ik ben begonnen als inside-sales voor een uitgeverij van gemeentegidsen. De langste tijd ben ik accountmanager binnendienst geweest in de telecom branche. Daar ben ik 7 jaar werkzaam geweest om vervolgens de stap richting VelzArt én richting de ICT te maken. Ik voel me gewoon prettig in die rol. Ik heb veel contact met klanten, veel met de accountmanagers en verwerk eigenlijk alles zo secuur als mogelijk. Zeker op het gebied van contracten is het zorgen dat alles netjes op orde is en dat gaat me goed af, al zeg ik het zelf.”

En dus ben je nu?

“Ik moest even mijn LinkedIn erbij pakken: Commercieel medewerker binnendienst VelzArt. Maar ja, dat was mijn functie eigenlijk”. Een kleine glimlach komt op het gezicht. “Ik ga eigenlijk per direct aan de slag als Service Delivery Manager, wel bij VelzArt hoor 😍! De organisatie was zoekende naar een persoon die de verbinding tussen de planning, de klanten en team Service kon verbeteren en dat ga ik doen!”

Een blik op de dag, bijvoorbeeld vandaag?

Normaliter zou dit een blik op de dag van vandaag zijn maar door de nieuwe functie van SDM voor Stèphanie gaan we kijken naar hoe de dag er straks uit gaat zien.

“Ja, dit is allemaal nog wel vers en de dagen zullen ook wel verder ingevuld gaan worden maar in principe starten we bij team Service de dag met het verzamelen van alle binnen gekomen e-mail en monitoring meldingen om te kijken hoe we de dag gaan inrichten. Vervolgens ga ik alle werkzaamheden die langer dan een half uur tijd in beslag nemen inplannen bij ons team, of bij de Consultants. Vervolgens is het idee om intensief te schakelen met klanten om ook daar goed op de hoogte te zijn van ‘het gevoel’. Zijn er nog tickets die spelen, hoe is onze afhandeling geweest van de laatste tickets, zijn er nog zaken waar we van dienst mee kunnen zijn? In die hoek moet je het zien. Veel contact met klanten, ik kijk er erg naar uit. ”

En een blik op de toekomst?

“Ja nogmaals, de koers wijziging is vrij vers van de pers dus te veel vooruit kan ik nu niet kijken. Op dit moment werk ik bijna 2 jaar bij VelzArt en zit hier prima op mijn plek, de balans met privé is erg goed wat ik ook heel belangrijk vind. VelzArt timmert daarnaast voldoende aan de weg dus uitdagingen genoeg hier de komende jaren!”

Wat stoppen we in het VA Blik?

“Ja, de voetbal was al geweest dus die wilde ik er niet weer in stoppen en dat hele zoetsappige vind ik ook niet zo leuk dus er gaan twee bokshandschoenen in het blik! ”

 

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform