Leon 5 jaar in dienst!

Op deze zomerse dag is onze coördinerend consultant Leon 5 jaar in dienst! Tijd voor een feestje!

Geplaatst op 1 juni 2021

1 minuten

Toen Leon Minnee 8 jaar geleden begon bestond VelzArt nog uit en klein team waar hij het aanspreekpunt was op de ServiceDesk. Na ruim 3 jaar kwam er helaas toch een vertrek. Toch hield hij de deur voor een terugkeer op een kier. En zo geschiedde het, na een afwezigheid van een half jaar keerde Leon terug om aan de slag te gaan als ICT specialist. Tegenwoordig is Leon werkzaam als coördinerend consultant.

In 2013 maakte Leon de overstap vanaf een systeembeheerder functie binnen één bedrijf naar een functie waarin hij eerste aanspreekpunt was voor meer dan 1000 klanten. Van werkstation tot webserver en van telefonie tot Office 365, Leon kon overal bij helpen. Nadat een uitstapje van een half jaar richting de BI hoek (het visualiseren van data) niet de uitdaging gaf die hij had verwacht kwam VelzArt toch weer terug in beeld.

Als ICT Specialist heeft hij met vele projecten meegedraaid en tientallen klanten voorzien van een passende oplossing. Momenteel houd hij zich bezig met bedenken van cloud oplossingen voor klanten en het aansturen van Team Consultants.

Een prestatie om trots op te zijn, gefeliciteerd Leon!Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Deel dit artikel

Geschreven door: Niels Den Hild