Sinds 2002
Het antwoord op ICT_

Bij VelzArt richten we ons op de zakelijke markt als jouw betrouwbare ICT-partner. Of het nu gaat om werkplekbeheer of op maat gemaakte cloudoplossingen, we hebben het allemaal. Onze aanpak is eenvoudig: we zetten de medewerker voorop in alles wat we doen en leggen de nadruk op veiligheid en functionaliteit.

Roots

VelzArt vindt zijn wortels in het charmante Geldermalsen, een plaats die nu onderdeel is van de uitgestrekte gemeente West-Betuwe. In 2002 zette VelzArt zijn eerste stappen in de sector van ICT en dienstverlening, gestart vanuit een eenvoudige zolderkamer in Geldermalsen zelf. Dit vroege begin luidde de start in van een boeiende ontdekkingsreis.

Waardenburg

Na vijf jaar, in 2007, nam VelzArt een significante stap in zijn groeiproces door te verhuizen naar een nieuw onderkomen. Dit was niet zomaar een locatie, maar de voormalige Rabobank in Waardenburg. Dit nieuwe kantoor was een symbolische mijlpaal voor VelzArt, omdat het niet alleen een fysieke uitbreiding betekende, maar ook de start van een nieuw hoofdstuk waarin het team voor het eerst werd uitgebreid met nieuwe collega’s.

Ringweistraat 20
Het jaar 2018 was een ander mijlpaal, toen we besloten om onze aanwezigheid in Waardenburg verder uit te breiden door ook huisnummer 20 aan de Ringweistraat in gebruik te nemen. Met deze stap sloten we niet veel later ook het hoofdstuk aan de Steenweg af.

Verhuizing naar Zaltbommel

Na een periode vol leuke projecten en het opbouwen van waardevolle relaties met prachtige klanten, kwam VelzArt op een punt waarop het tijd was voor een nieuwe fase. Dit leidde tot de beslissing om in 2021, na 14 jaar, onze vestiging in Waardenburg te sluiten.

Met het oog op de toekomst waren wij al een lange tijd opzoek naar een geschikte locatie met veel doorgroeimogelijkheden, meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken. Het resultaat? Een prachtig pand net buiten het historische centrum van Zaltbommel, zeer goed bereikbaar vanaf de A2 en Station Zaltbommel aan de spoorlijn Utrecht’s-Hertogenbosch.

2022 – heden

Sinds januari 2022 is ons nieuwe adres de Oude Bosscheweg 5 in Zaltbommel. Daar werken we in teams aan producten, diensten en ontwikkelingen. Momenteel zijn we met ruim 35 collega’s. Vroeger zeiden we altijd ‘jonge collega’s’ maar de praktijk wijst uit dat we zelf ook wat ouder zijn geworden. We nemen uiteraard regelmatig jonge talenten aan echter blijven er gelukkig ook veel vaste waarden al jaren trouw aan VelzArt én hebben we ook wat ervaren krachten kunnen aantrekken.

De gemiddelde leeftijd is dus wat opgekrikt richting de 37 (gokje) echter de drive en lol die we hebben is niet minder geworden! Korte lijnen, geen langdradige processen maar open en duidelijke communicatie, dat is VelzArt.

Wij werken voor vele
mooie klanten

En helpen ze met diensten als