skip to Main Content

Het antwoord op
alle ICT-vragen_

VelzArt is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor het MKB. Dat is een breed begrip natuurlijk, waarvan de betekenis en de inhoud ook nog eens voortdurend veranderen. Termen als ‘virtuele werkplekken’, ‘clouddiensten’ en ‘Sharepoints’ zijn inmiddels redelijk gemeengoed, toch? Maar ook vaste en mobiele telefonie vallen onder ICT, net als locatiebeveiliging, domotica en nog veel meer. Wij zeggen het daarom liever zo: MKB’ers kunnen bij ons terecht voor iedere vraag over ICT en alles wat daar volgens hen mee te maken heeft. Dat is al twintig jaar zo en dat blijft zo.

Roots

Onze roots liggen in de gemeente Geldermalsen en Neerijnen (tegenwoordig West-Betuwe). VelzArt zag in 2002 het levenslicht op een zolderkamer in Geldermalsen. In 2007 verhuisden we naar de ‘oude Rabobank’ in Waardenburg, waar we onze eerste collega’s aannamen. In 2011 verhuisden we naar de Ringweistraat 2, ook in Waardenburg, om in 2018 ook huisnummer 20 in gebruik te nemen. De deuren aan de Steenweg werden daarmee gesloten.

En nu? Sinds 2022 vind je ons in een prachtig pand in Zaltbommel en zijn we vertrokken uit ons huurpand in Waardenburg. Door de centrale ligging aan de A2 in de buurt van plaatsen als Tiel, Nieuwegein, Gorinchem, Utrecht en Den Bosch kunnen wij vrij snel op locatie zijn of is een bezoek aan ons kantoor nooit ver weg!

Zaltbommel

De verhuizing naar het pand in Zaltbommel betekende voor VelzArt een zoveelste stap in het 20 jarig bestaan. We hebben ambities. Ieder jaar willen we  stappen zetten. Groei in dienstverlening, stabiliteit, kwaliteit, organisatie, omvang en uitstraling zijn zomaar punten die met zeer grote regelmaat voorbij komen. Stilstaan is wat ons betreft ook achteruitgang. Zaltbommel is een centrale plek in ons prachtige Nederland. Het pand is uitstekend bereisbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast kent het een zicht locatie op de snelweg A2 wat ook qua naamsbekendheid het nodige kan doen.
Het proces gaat door, onze energie is tomeloos. De volgende projecten staan al op stapel! En…we hebben er al weer een aantal bedacht…

Structuur

Onze organisatie is eenvoudig en misschien een tikkeltje klassiek. Lekker duidelijk voor onze klanten! De twee directieleden leiden het bedrijf naar zijn doelen, ondersteund door teamleiders. Daarnaast werken we in teams aan producten, diensten en ontwikkelingen. Momenteel zijn we met 30 collega’s. Vroeger zeiden we altijd ‘jonge collega’s’ maar de praktijk wijst uit dat we zelf ook wat ouder zijn geworden. We nemen uiteraard regelmatig jonge talenten aan echter blijven er gelukkig ook veel vaste waarden al jaren trouw aan VelzArt én hebben we ook wat ervaren krachten kunnen aantrekken. De gemiddelde leeftijd is dus wat opgekrikt richting de 37 (gokje) echter de drive en lol die we hebben is niet minder geworden! Korte lijnen, geen langdradige processen maar open en duidelijke communicatie, dat is VelzArt.

VelzArt het antwoord
op alle ICT-vragen_

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange