Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze frisse aanwinst voor het team! Met zijn oog op commercie en zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als onze nieuwe commercieel medewerker binnendienst.

Geplaatst op 26 juli 2023

1 minuten

Kort geleden is Arjan met zijn vriendin en zoontje naar Haaften verhuisd. Zijn passies zijn Formule 1 en voetbal. Tevens is hij een trouwe FC Groningen-fan en blijft zelfs komend seizoen zijn club vol enthousiasme aanmoedigen in de Keuken Kampioen Divisie. Wie weet, kan Arjan binnenkort weer een wedstrijd van zijn geliefde FC Groningen bijwonen, nu ze relatief dicht in de buurt van veel KKD-clubs wonen. ⚽️😉

Over Arjan:

Mijn naam is Arjan Klootsema, 38 jaar en geboren en getogen in het noorden van het land; in de prachtige stad Groningen. De afgelopen 10 jaar heb ik in de binnenstad van Groningen gewoond en sinds januari dit jaar ben ik woonachtig in Haaften.

Ik sport graag. Zelf fiets ik onder andere graag lekker buiten in de natuur. Als het slecht weer is heb ik ook een goede hometrainer op zolder staan. Verder vind ik eigenlijk alle sporten wel leuk, maar in het bijzonder voetbal en Formule 1. Als FC Groningen-fan was het een lastig seizoen, maar goed als supporter van een club als FC Groningen calculeer je in dat verliezen erbij kan horen.

Hiervoor heb ik 7,5 jaar bij Menzis gewerkt als senior klantadviseur. Daarnaast zat ik in allerlei projectgroepen die het gemakkelijker moesten maken voor verzekerden om antwoord op de klantvraag te vinden, zowel digitaal via de website of via de Menzis-App, alsmede ook via persoonlijk klantcontact. Ook dacht ik mee over veranderingen op de werkvloer en beheerde ik mede de chatbot die via de website werd aangeboden aan verzekerden. Daarvoor heb ik een aantal jaar bij een groot landelijk werkend incasso- en deurwaardersorganisatie gewerkt, onder andere ook op de commerciële binnendienst. Mijn primaire taak was ‘koude acquisitie’ om nieuwe klanten te vinden die hun incassozaken wilden uitbesteden.

Samen met mijn vriendin Nicole en zoontje Tobias (2 jaar oud) zijn wij onlangs naar Haaften verhuisd. Nicole en ik hebben elkaar in 2017 ontmoet toen zij naar Groningen kwam om haar specialisatie tot kinderarts te gaan doen. Vorig jaar is ze afgestudeerd als kinderarts en vervolgens is ze gaan solliciteren en nu heeft ze een baan in deze regio. Vandaar dat we met ons drietjes zijn verhuisd. Het leven in dit deel van het land bevalt tot nu toe goed. De Betuwe is prachtig en we wonen erg centraal in Nederland.

Ongeveer vier weken geleden begon ik mijn avontuur bij VelzArt als commercieel medewerker binnendienst. Het hartelijke welkom van al mijn collega’s gaf me meteen een gevoel van thuis. Dankjewel! Ik kijk ernaar uit om er samen iets moois van te maken.

Deel dit artikel

Geschreven door: Roy Dekker

Online Marketeer rdekker@velzart.nl