ISDN, het naderende einde…

Terwijl in de regio Rivierenland de glasvezel gravers Digitale stad en Glasvezel Buitenaf hoog van de toren staan te blazen is er natuurlijk ook nog het ‘verhaal’ ISDN.

Geplaatst op 2 juli 2019

2 minuten

Terwijl in de regio Rivierenland de glasvezel gravers Digitale stad en Glasvezel Buitenaf hoog van de toren staan te blazen is er natuurlijk ook nog het ‘verhaal’ ISDN. KPN maakt zich op om de eerste stekkers uit het tradionele kopernetwerk te trekken waarmee een einde komt aan een tijdperk. Én internetten én gewoon gebeld kunnen worden, het was toendertijd toch wel een unieke beleving. De tijd snelt vooruit. Bellen via Microsoft Office is voor sommige klanten al waarheid geworden. Uiteraard willen we iedereen benadrukken: zit je op ISDN of twijfel je of je nog via ISDN belt, trek even aan de digitale bel. We helpen je graag verder met een oplossing die past.

 

Gratis inventarisatie

Hoeveel lijnen, alarm, pin, frankeermachine, toestellen enz… Er zijn nogal wat facetten om rekening mee te houden. We sturen gratis én geheel vrijblijvend één van onze telecom specialisten op locatie om het geheel technisch te inventariseren. Zo kunnen we het beste advies geven en wanneer we het eens zijn ook weer de nieuwe oplossing implementeren. Ook voor ons is het belangrijk om niet achteraf verrast te worden, vandaar ook dit aanbod! Vul het contactformulier op de pagina in en we zullen snel schakelen voor een geschikte datum en tijd.

Voor vragen over wat te doen omtrent de glasvezel initatieven zijn wij uiteraard ook beschikbaar. Voor iedere locatie en klantspecifieke situatie kan een initatief beter passen. Met zowel Digitale stad als Glasvezel Buitenaf zijn we in gesprek geweest. We kunnen over beide netwerken onze diensten leveren dus is ons advies is onafhankelijk. Ook hier geldt: trek aan de digitale bel voor het eerlijke verhaal!

Lees ook

Deel dit artikel

Geschreven door: Niels Den Hild