Maak kennis met Laurens

Wederom een nieuwe collega die we heel graag welkom heten in onze organisatie. Maak kennis met Laurens.

Geplaatst op 16 februari 2021

2 minuten

Wederom willen wij een nieuwe collega voorstellen. Met veel passie voor zijn werk komt Laurens Niks ons team sales versterken. Hij stelt zich graag even voor aan jullie!

Mijn naam is Laurens en ik woon met mijn vriendin Nanda en kat Dikkie in het prachtige Rosmalen. Ik ben een Bourgondiër in hart en nieren. Als ik niet zelf in de keuken sta, zit ik graag in een restaurant of op het terras. Daarnaast hou ik van reizen. Ik vind het heel inspirerend om verschillende landen en culturen te leren kennen. Eten en drinken is ook onderdeel van deze ontdekkingsreis (daar heb je de rode draad weer). Ook vind ik het heerlijk om te bewegen door te fitnessen en te wandelen. Verder verlies ik mezelf graag in een goede serie of film.Mijn carrière is na een succesvolle eindstage ooit begonnen binnen de recruitment. Hier heb ik bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan, met name op het gebied van sales. Vooral de klantkant vind ik interessant. De laatste twee jaar heb ik veel IT-gerelateerde opdrachten ingevuld. Tussendoor heb ik een uitstapje gemaakt naar de retail. Voor IT-gerelateerde producten van A-merken zorgde ik er altijd voor dat de schappen er spic en span bijstonden en dat de voorraad goed op peil was. Daarnaast onderhield ik de relatie met de retailers en gaf ik training over de producten aan het winkelpersoneel. Voordat ik bij VelzArt begon heb ik HR-software verkocht in het zonnige Zuiden en soms ook door heel Nederland.

Net voor de kerst kwam VelzArt bij mij op de radar. Na een drietal hele warme en inspirerende gesprekken ben ik 1 februari gestart als Accountmanager. Als salesman, word ik blij van new business. Dit zal dan ook mijn focus zijn uiteindelijk. Maar eerst kennismaken en alles leren over de wereld van VelzArt. De eerste 2 weken zitten er al op en ik kan niets anders zeggen dan dat ik een ontzettend warm welkom heb gehad. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform