Feestje op de werkvloer

Afgelopen vrijdag op 1 april, geen grap, hadden we een klein jubileum feestje op de werkvloer vanwege twee jubilarissen! Niels was alweer 12,5 jaar bij ons in dienst. Ook Walter heeft heel wat ontwikkelingen binnen onze organisatie meegemaakt en was 5 jaar in dienst!

Geplaatst op 6 april 2022

1 minuten

Het avontuur van Niels begon in 2009 en heeft de afgelopen jaren al heel wat verschillende petten op heb mogen doen mede ook door de groei van de organisatie. Van web development, verkoop, projectmanagement, facilitaire zaken tot werving & selectie en Microsoft 365 consultancy. Op dit moment werkt Niels veelal aan functionele oplossingen binnen het PowerPlatform van Microsoft. Een proces automatiseren, vraag het aan Niels!

Walter begon 5 jaar geleden bij VelzArt als 2e lijns Support Engineer binnen Team Service om vervolgens naar de buitendienst te gaan. Op dit moment is Walter werkzaam als ICT consultant waar hij onder andere uitbreiding en migratie trajecten realiseert. Tevens vervult hij de rol van Security Officer en is hij medeverantwoordelijk voor onze ISO 270001 certificering.

Niels en Walter, bedankt voor jullie trouwe inzet de afgelopen jaren en wij hopen dat jullie ook aanwezig zijn bij het volgende jubileum.

Deel dit artikel

Geschreven door: Roy Dekker

Online Marketeer rdekker@velzart.nl