Internet

Overal een stabiele internetverbinding

  • Directe toegang tot professionele support
  • Altijd en overal operationeel
  • Online vergaderen, data streamen, up- en downloaden

Elke dag vloeiend en veilig aan de slag

Een internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Maar je wil natuurlijk wél dat die verbinding stabiel en veilig is. Daarom leveren we verbindingen via zowel glasvezel, DSL en straal als ook via het mobiele netwerk (4G). Afhankelijk van wat jouw wensen zijn en wat in jouw situatie het beste resultaat oplevert. Treedt er onverhoopt toch een storing op? Ook dan zijn we er voor je.

Jouw werkomgeving
Veilig en modern

Een snelle internetverbinding betekent: prettig werken. En dát betekent weer dat je aan het einde van de dag met een goed gevoel afsluit. Maar hoe zorg je ervoor dat die enorme hoeveelheid dataverkeer veilig over die verbinding loopt? Daar zorgen wij voor, met eigen apparatuur, monitoring én onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat de data blijft waar het hoort.

Verbindingen

Op iedere locatie is internet te krijgen. Wel bepaalt de locatie in veel gevallen het type verbinding. Ook de internetbehoefte is bepalend voor de uiteindelijke keuze. Je kunt internet namelijk ook gebruiken voor telefonieverkeer, alarminstallaties of verbindingen tussen vestigingen. En hoe zit het met extra IP-adressen? Wij hebben de antwoorden en vertalen die in een eenvoudig, maar doeltreffend advies.

Zakelijk wifi netwerk aanleggen

Voor bedrijven is een stabiele wifi verbinding een must. Het is fijn dat werknemers op meerdere locaties binnen je bedrijf kunnen werken. Maar hoe zorg je nu voor optimale dekking, toegang op alle devices en een gastennetwerk? Allemaal vragen om even bij stil te staan. Je wilt natuurlijk een zakelijk wifi netwerk waar je op kunt vertrouwen

Wij regelen het graag voor je!

Referenties

Advado B.V. – Allround HR dienstverlener

VelzArt is al jaren onze ICT-partner, essentieel voor onze moderne salarisverwerking en HRM-adviesrol. Met de focus op privacy en databeveiliging, vooral belangrijk door de opkomst van cloudoplossingen, evalueren we regelmatig ons netwerk, werkplekken, cloudtoegang, opslag en software voor optimale veiligheid.

ICT is eigenlijk net als een auto, het moet gewoon werken. Onze prioriteit ligt altijd bij het ontzorgen van de klant. ICT moet hier ondersteunend bij zijn. De combinatie van ICT én telefonie oplossingen via VelzArt zorgt ervoor dat wij onbezorgd kunnen werken en kunnen doen waar we goed in zijn.

Herbert van Doorn – Advado
HR- & Salarisadviseur (RPP & NCPP)

VOXTUR – AFAS Consultancy

ICT of IT is natuurlijk een breed begrip. Onze mensen weten echt wel hoe een laptop werkt en kunnen voor het grootste gedeelte ook prima het onderhoud zelf doen, maar dit wil je niet. Je wil dat die ‘zorgen’ worden weggenomen bij ons als aansturende factor maar zeker ook dat alles gewoon goed is, veilig en uniform. Voor onze mensen zijn werkplekken hun tooling om het maximale te behalen bij onze klanten, dus dit moet goed zijn.

Tim van Beek
Directeur innovatie – VOXTUR