Werkplekbeheer

Werken op een veilige en toegankelijke plek!

  • Uniformiteit in werkplekbeheer bevordert stabiliteit en snelheid
  • RMM zorgt voor veiligheid, waar en wanneer dan ook

  • Door schaalbare oplossingen flexibel meebewegen met de groei van jouw organisatie

Onbezorgd een medewerker laten werken

Een ideale veilige werkplek varieert per persoon, maar veiligheid en toegankelijkheid zijn essentieel. Nieuwe medewerkers hebben diverse tools nodig zoals een laptop, e-mail, Microsoft 365, CRM, toegang tot SharePoint, en zowel een vaste als een mobiele telefoon. Wij organiseren dit allemaal voor je met onze ICT werkplekbeheer oplossing. Met onze ervaring en goede afspraken zorgen we dat alles vlot geregeld is.

Jouw werkomgeving
Veilig en modern

Dankzij clouddiensten is het steeds makkelijker om op wisselende werkplekken met je eigen software te werken. Maar betekent ‘makkelijk’ ook niet: ‘minder veilig’? Als het aan ons ligt niet! Veiligheid en beschikbaarheid zijn een prima combinatie, als je maar weet hoe. Wij nemen je graag mee in deze wereld.

Samen richten we jouw werkplek in met de essentiële functies die zowel veilig als gebruiksvriendelijk zijn.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een uitgebreid ‘Cloud gebaseerd’ platform dat organisaties voorziet van essentiële kantoortoepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, en Outlook, samen met krachtige samenwerkings-, communicatie-, en productiviteitstools zoals Teams en Exchange e-mail.

Het ondersteunt organisaties van elke grootte door het aanbieden van de nieuwste softwareversies, bevordert het werken vanaf elke locatie en faciliteert soepele samenwerking binnen teams, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en productiviteit.

Microsoft 365 - werkplekbeheer

Hard- en software

Een veilige werkplek bestaat in de basis uit een stuk hardware en software en uiteraard leveren we deze. Onze keuze voor een merk of leverancier is vrij eenvoudig en gestoeld op de volgende principes: kwaliteit, garantie & levertijd. We zijn trouw aan onze leveranciers en merken. We zijn selectief. Hiermee garanderen we ook op dit gebied de kwaliteit waar we achter staan, samen met onze partners.

Productiviteit

ICT moet werken gemakkelijk(er) maken. Maar hoe zorgen we ervoor dat mensen beter met elkaar samenwerken, communiceren en het maximale uit de (werk)dag halen? Laten we vooropstellen: ook wij kunnen niet toveren. Maar we kunnen wél zorgen voor duidelijke, efficiënte ICT-voorzieningen, waar werknemers enthousiast van worden. Dankzij die oplossingen (én de energie die dat oplevert) kan je organisatie stappen maken.

Hoe we dat doen? Daar gaan we je niet nodeloos mee vermoeien. Geen vuistdikke rapporten dus, wel duidelijkheid en oplossingen.

Referenties

Advado B.V. – Allround HR dienstverlener

VelzArt is al jaren onze ICT-partner, essentieel voor onze moderne salarisverwerking en HRM-adviesrol. Met de focus op privacy en databeveiliging, vooral belangrijk door de opkomst van cloudoplossingen, evalueren we regelmatig ons netwerk, werkplekken, cloudtoegang, opslag en software voor optimale veiligheid.

ICT is eigenlijk net als een auto, het moet gewoon werken. Onze prioriteit ligt altijd bij het ontzorgen van de klant. ICT moet hier ondersteunend bij zijn. De combinatie van ICT én telefonie oplossingen via VelzArt zorgt ervoor dat wij onbezorgd kunnen werken en kunnen doen waar we goed in zijn.

Herbert van Doorn – Advado
HR- & Salarisadviseur (RPP & NCPP)

VOXTUR – AFAS Consultancy

ICT of IT is natuurlijk een breed begrip. Onze mensen weten echt wel hoe een laptop werkt en kunnen voor het grootste gedeelte ook prima het onderhoud zelf doen, maar dit wil je niet. Je wil dat die ‘zorgen’ worden weggenomen bij ons als aansturende factor maar zeker ook dat alles gewoon goed is, veilig en uniform. Voor onze mensen zijn werkplekken hun tooling om het maximale te behalen bij onze klanten, dus dit moet goed zijn.

Tim van Beek
Directeur innovatie – VOXTUR

De voordelen van
werkplekbeheer

Uniformiteit

Door het definiëren van een 'standaard' werkplek per organisatie beschikt iedereen over een zelfde werkomgeving.

Snelle oplevering

Een device en een internet verbinding: de techniek doet de rest. De uitrol van een werkplek was nog nooit zo eenvoudig.

Veiligheid

Naast functionaliteit staat veiligheid centraal binnen werkplekbeheer, gericht op hardware, data, identiteit en hardware.

Support

Door de gedefinieerde standaard qua werkplek én onze beheer software is support op de werkplek gegarandeerd.

Hardware

Onderhoud op hardware is essentieel in het kader van veiligheid, snelheid en functionaliteit. Onze software verzorgt dit volledig.

Microsoft 365

Door de direct koppeling met Microsoft 365 maken we maximaal gebruik van de licentie gericht op functionaliteit én uitgebreide veiligheid.