ICT Beheer

Onzichtbaar maar toch aanwezig

  • ICT beheer bestaat o.a. uit proactieve monitoring en onderhoud om downtime te minimaliseren

  • Toegang tot expertise en ervaring voor complexe problemen
  • Medewerkers kunnen efficiënt werken zonder zich zorgen te maken over technische complicaties

ICT beheer tot in de puntjes

De kern van ons bestaan? Dat is ICT beheer. We doen het met veel plezier en voeren met trots onze merknaam ENOA. Dit staat voor diensten gericht op beheer, veiligheid en monitoring van netwerken. Daarbij horen uiteraard ook alle aangesloten hardware en cloud oplossingen. Met veiligheid als belangrijkste speerpunt houden we grip op alle ICT-facetten.

ICT beheer oplossingen
voor jouw bedrijf

Als je zoekt naar een partner die jouw organisatie kan ondersteunen bij het optimaliseren van jullie automatiseringsprocessen, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben al vele (mkb-)bedrijven geholpen met hun ICT-behoeften. Onze tevreden klanten blijven vaak jarenlang bij ons.

ICT moet gewoon werken, maar ook vóór jou werken. Het moet werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan ICT beheer oplossingen die aansluiten bij jullie behoeften.

Werkplekbeheer

Een veilige werkplek betekent voor ons: een zorgvuldig beheerde werkplek die altijd up-to-date is met een veilige toegangscontrole. Klinkt dat als een kluis met een heel zware deur die maar moeilijk opengaat? Niets is minder waar! Met ENOA zorgen we voor automatisering die 99% van het werk doet. Als gebruiker hoef je alleen maar te verifiëren via een mobiele telefoon. Zo zorgt onze ENOA-dienst voor een veilige en zorgeloze basis.

Serverbeheer

Serverbeheer is van cruciaal belang voor moderne bedrijven, waarbij het efficiënt beheren, onderhouden en beveiligen van servers essentieel is voor een soepele werking van ICT-infrastructuren. Het omvat taken zoals installatie, configuratie, monitoring, en het implementeren van beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat servers betrouwbaar, veilig en beschikbaar blijven om de operationele continuïteit te waarborgen.

ICT Beheer

Routerbeheer

Routerbeheer is een essentieel aspect van het onderhouden van een stabiel en veilig netwerk in moderne ICT-infrastructuren. Het omvat taken zoals het configureren van netwerkinterfaces, het instellen van routingprotocollen, het implementeren van firewalls en het monitoren van netwerkverkeer.

Door adequaat routerbeheer uit te voeren, kunnen organisaties ervoor zorgen dat hun netwerk betrouwbaar en veilig blijft functioneren, waardoor ze kunnen voldoen aan de eisen van hun gebruikers en de bescherming van gevoelige gegevens kunnen waarborgen.

Support

Ook in een wereld die ICT ademt, blijven veel zaken mensenwerk. Zoals service en dienstverlening. Ons Serviceteam staat voor je klaar. Dankzij ENOA zijn we volledig op de hoogte van je klantomgeving, waardoor we bij vragen of problemen snel kunnen schakelen. Zijn er calamiteiten? Dan signaleren we die met onze ENOA-monitoring al in een vroeg stadium. Vaak hebben we het probleem zelfs al verholpen voordat jij en je collega’s er iets van merken.

ICT Beheer
uitbesteden?

Met expertise in verschillende aspecten van ICT-beheer, waaronder netwerkbeheer, serverbeheer, en cybersecurity, biedt VelzArt een uitgebreide en betrouwbare service. Door te vertrouwen op onze dienstverlening kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze profiteren van professioneel beheer, continue monitoring en proactieve ondersteuning om hun ICT-omgeving soepel te laten draaien.