ALS Sunrise Walk

Wij helpen mee in de strijd tegen ALS en zullen in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 februari de zonsopgang tegemoet lopen.

Geplaatst op 18 januari 2022

2 minuten

ALS
Sunrise Walk _
Vragen over dit
onderwerp?

In het kader van goede voornemens in 2022 hadden onze collega’s Mike, Jacob en Niels recent een nieuwtje te melden. In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 februari lopen deze heren namelijk de ALS Sunrise Walk. Dit is een nachtelijke tocht van 25 kilometer in en rondom Utrecht om aandacht te vragen voor ALS en daarbij (uiteraard) geld op te halen voor onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een ziekte waarbij je spieren één voor één uit vallen. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Er is verder nog weinig bekend over deze ziekte ten aanzien van genezing of mogelijk levensverlenging. Iedere bijdragen aan dit onderzoek is dan ook enorm welkom.

In Nederland kreeg ALS bekendheid door o.a. de social media Ice bucket Challenge rond 2014 en de inmiddels helaas overleden oud-profvoetballer Fernando Ricksen die jaren lang zijn strijd vocht tegen ALS. De strijd gaat onverminderd door en dat onze mannen zich inzetten voor dit doel maakt ons als VelzArt zijnde natuurlijk enorm trots. VelzArt en diverse collega’s hebben inmiddels ook een financiële bijdrage geleverd. Uiteraard staat een ieder vrij om ook zijn/haar bijdrage te leveren aan dit goede doel. Steun onze mannen! Steun dit doel voor hopelijk een toekomst voor mensen die ALS ten deel valt.

Namens Mike, Jacob en Niels,

Bedankt!Dit artikel is geschreven door
Niels den Hild
Consultant Business Productivity
ndenhild@velzart.nl

Recente publicaties

We kijken uit naar je vraag
JTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform