Van ‘losse data’ naar ‘gestructureerde data’ met Power BI

Door de digitalisering om ons heen ontstaat er een wildgroei aan ongestructureerde data, waardevolle data! Ontdek onze BI oplossingen.

Geplaatst op 23 september 2021

1 minuten

Van ‘losse data’ naar ‘gestructureerde data’
met Power BI
Vragen over dit onderwerp?

Door de digitalisering om ons heen ontkom je er niet meer aan dat je bedrijfsdata in een hoog tempo groeit. Helaas ontstaat er ook een wildgroei aan ongestructureerde data, waardevolle data!

Power BI als bouwsteen
Power BI is gericht op integratie en structureren van data. Zo zijn er voor verschillende databronnen connectoren naar alle bekende systemen van Microsoft, waaronder Dynamics 365, maar ook naar andere systemen als MySQL, Google Analytics en vele andere.

Bedrijven willen steeds meer datagedreven werken. Waarom? Op basis van data kan je beter en efficiënter beslissingen nemen. Onze BI oplossingen helpen je bij het omzetten van de beschikbare bedrijfsinformatie tot een geavanceerd dashboard. Denk hierbij o.a. overzichten van winstgevende klanten, concurrentiepositie, lopende projecten, verlofuren en nog een tal van andere mogelijkheden!Visueel voorbeeld van ‘losse data’ naar ‘gestructureerde data’ met Power BI:Benieuwd wat de mogelijkheden van Microsoft Power BI zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via 0418 712 401 of voor meer informatie. We denken graag met je mee!Dit artikel is geschreven door
Arjan Brokelman
Business Consultant
abrokelman@velzart.nl

Recente publicaties

We kijken uit naar je vraag…
JTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform