Serverbeheer

De spin in jouw netwerk, up-to-date, veilig en toegankelijk

  • Remote Management & monitoring zorgen voor een up-to-date en beheerde omgeving

  • Volledige geautomatiseerde back-up, meerde keren per dag!

  • Schaalbare oplossing om mee te bewegen met jouw organisatie

Serverbeheer - efficiënt en veilig

Een server is een centraal element in jouw ICT netwerk én dus in jouw organisatie. Middels Remote Management en Monitoring software verzorgen wij het onderhoud en beheer. Onze monitoring zorgt er voor dat we real-time op de hoogte zijn van de huidige status en kijken we ook naar de ontwikkeling die te verwachten zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan (simpel voorbeeld) de schijfruimte. In de ladder van belangrijkheid mag een goede back-up niet ontbreken. De frequentie van de back-up en de locatie (online of lokaal) gaat natuurlijk in overleg.

Cloud & on-premise
Lokaal & online

Het hebben van een fysieke server op locatie is vaak een bewuste keuze van een organisatie. Iedere vervangingscyclus is daar weer de overweging: ga ik naar de cloud, blijven we werken met een lokale server óf kiezen we voor een hybride opstelling. De keuze is afhankelijk van veel factoren. Onze ervaringen bij zeer verschillende bedrijven uit de diverse branches zorgen ervoor dat we hierin goed kunnen adviseren. De keuze is er één voor de lange termijn. Een gedegen advies met de kennis van nu én met een blik gericht op de toekomst is dan ook een must. We helpen jullie graag.

ENOA - back-up & controle

Sinds 2010 maken bij gebruik van RMM software onder het eigen label ENOA. Deze software zorgt ervoor dat wij volledige controle hebben over eindpunten bij onze klanten, van werkplek tot server en router. Middels ENOA zorgen wij ervoor dat apparaten / omgevingen up-to-date zijn, dat ze gemonitord worden en dat ze voorzien zijn van een back-up. Zeker deze laatste is belangrijk, zo niet het belangrijkste. In deze wereld van cybercriminaliteit bestaat 100% beveiliging helaas niet. Door het hebben van een goede back-up, inclusief een protocol, is de continuïteit van de omgeving en daarmee de organisatie gewaarborgd.

ENOA serverbeheer

Hardware

Kiezen we voor het zogeheten 'ijzer', ofwel een fysieke server, dan kiezen we ook altijd voor kwaliteit. VelzArt kiest altijd voor vaste leveranciers én merken, eigenlijk over het geheel van de organisatie. Zeker voor het server gedeelte houden we al jaren vast aan HP. De levertijden, de support, de garantie en simpelweg de kwaliteit van het materiaal zorgt voor een stabiele basis die noodzakelijk is voor datgene wat uiteindelijk komt te draaien op de server.

Software (ERP/CRM etc.)

VelzArt is gericht op het ontzorgen van organisaties wanneer het gaat om ICT. Het beheren en onderhouden van eindpunten bij klanten is onze core-business. Ieder zo zijn vak én dat geldt ook voor software oplossingen in de hoek van bijvoorbeeld ERP en CRM. Wij verzorgen de ondergrond, jullie leverancier zorgt voor de installatie van de software, in samenspraak, zeker! Onze projectleiders kennen de klappen van de zweep. In overleg met leveranciers bepalen we de specs die uiteindelijk moeten zorgen voor de een zorgeloze ondergrond. Samen staan we voor de oplossing die we leveren én onderhouden!

De voordelen van
serverbeheer

Back-up

De frequentie en opslag locatie zijn variabel. Onze ENOA software verzorgt de uitvoering én de monitoring.

Monitoring

ENOA verzorgt de monitoring, real-time én met een blik vooruit. Stabiliteit en performance zijn key!

Veiligheid

De basis van serverbeheer: updaten, patchen en instellingen naar de laatste standaarden.

Support

De server, als ook de complete omgeving, staan in onze systemen. Support van onze teams staan voor jullie klaar.

Fysiek & Cloud

Beheer op servers dient altijd en en overal te gebeuren, onafhankelijk van de ondergrond.

Software

Software van derden? Wij zijn gesprekspartner voor jullie en jullie leverancier. Wij zorgen dat het werkt!