Jacob Lunenberg maakt comeback bij VelzArt

Oud-VelzArdiaan en in het weekend goalkeeper Jacob Lunenberg (31) maakt per 19 oktober zijn rentree bij VelzArt.

Geplaatst op 19 oktober 2020

3 minuten

Oud-VelzArdiaan en in het weekend goalkeeper Jacob Lunenberg (31) maakt per 19 oktober zijn rentree bij VelzArt. De oud-accountmanager stopte in december 2019 met zijn werkzaamheden voor ons. De clubleiding sprak wekenlang met Jacob om zijn contract te verlengen maar Jacob bleek standvastig en met zijn leeftijd wilde hij graag nog één keer een avontuur buiten de Betuwe aangaan. Bij de bekendmaking van zijn transfer afgelopen jaar hield hij de deur voor een comeback bij VelzArt op een kier.Veel van onze klanten zullen Jacob ongetwijfeld kennen. Jacob heeft namelijk na zijn stage-periodes in 2007 en 2008 ruim 10 jaar bij VelzArt gewerkt en groeide uit tot een multifunctionele speler in ons team. Eerst als winkelmedewerker aan de Steenweg in Waardenburg en later als accountmanager.

Jacob Lunenberg werkte zo’n 2.500 dagen voor VelzArt. Iedere ochtend na het strikken van zijn schoeisel ging hij met opgeheven hoofd en borst vooruit richting kantoor en beschouwde die dag dan ook als een wedstrijd! Hij won met het VelzArt zaalvoetbalteam nooit één prijs maar aan zijn keepers kwaliteiten heeft dat nooit gelegen… Hij bleek zeer gewild in de IT wereld en kreeg daardoor een unieke kans aangeboden om bij een ICT organisatie in Weesp zijn kwaliteiten te tonen. Na een uitstap van bijna een jaar zal hij dus weer terugkeren op het oude nest, de bak koffie kwam op het juiste moment voor beide partijen. Uitgerust met de nodige extra ervaring welke goed van pas komt bij onze klanten zal Jacob betrokken zijn met de verdere professionalisering en formalisering van onze sales trajecten.

We waren op zoek naar een versterking voor Team Sales, omdat dit de enige positie was die we nog niet volledig bezet hadden”, reageert het bestuur van VelzArt op haar website. “Met Jacob hebben we een teamplayer gevonden die al meer dan 2.500 dagen in de IT wereld speelde. De transfer past in onze financiële mogelijkheden en met zijn ervaring, onverzettelijkheid en strijdlust, zijn we overtuigd dat Jacob een aanwinst voor ons gaat zijn.

Update – 12.00 uur (19 oktober 2020) – Officieel: VelzArt presenteert aanwinst Lunenberg.

Het is vooralsnog onbekend welk bedrag met de transfer is gemoeid. Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform