VelzArt in de steigers, maar dan anders!

Ja, ons pand in Zaltbommel staat in de steigers voor een stukje verduurzaming. Het echte nieuws is echter dat per 13 mei Erik Jongkind is toegetreden tot ons directieteam als Operationeel Directeur. Zijn eerste doel is om aan de organisatie te bouwen en vervolgens met de organisatie verder te groeien. Dit behoeft wat uitleg en dat gaan we dan ook doen!

Geplaatst op 4 juni 2024

1 minuten

Het is puur toeval dat ons pand in de steigers staat terwijl wij ook organisatorisch verder gaan bouwen aan onze organisatie. De symboliek willen we toch niet geheel achterwege laten. Net als het pand staat onze organisatie als een huis, getuige ons bestaan van inmiddels 22 jaar. Desondanks is soms verandering nodig om bepaalde doelen te realiseren. De toetreding van Erik is precies die verandering die VelzArt nodig heeft om stappen te zetten richting de toekomst.

Toekomst, en dat is exact wat het is. Terwijl overnames schering en inslag zijn, is dit duidelijk niet de visie van eigenaren Bart van Velzen en Wesley Born, beide ook onderdeel van het directieteam. Het werken aan de toekomst middels een gedegen plan is wat beide heren voor ogen hadden. Om niet wars te zijn van hun eigen inzichten, werd de samenwerking gezocht met Erik Jongkind. Zijn opdracht was simpel: het opstellen van een analyse van de huidige organisatie, op alle fronten, én een plan voor de toekomst.

Erik Jongkind, met zijn 43 jaar, is een ervaringsdeskundige binnen het land der Managed Service Providers. Vanuit zijn technische studieachtergrond heeft hij o.a. functies als technisch manager, technisch directeur, mede eigenaar en uiteindelijk algemeen directeur bekleed. Met de toetreding van Erik Jongkind tot VelzArt krijgt het bedrijf een ervaren leider met een scherp oog voor potentieel. Erik beschouwt VelzArt als een veelbelovende Managed Service Provider (MSP) en ziet zijn nieuwe rol als een logische volgende stap. Zijn technische expertise en ondernemersgeest zullen ongetwijfeld bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van VelzArt.

Nadat ik de kans heb gekregen om VelzArt van dichtbij te leren kennen, voel ik me vereerd om toe te treden tot het directieteam als Operationeel Directeur. VelzArt is niet zomaar een Managed Service Provider; ik zie het als een organisatie met enorm potentieel. Mijn technische expertise en ondernemersgeest zullen bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van dit bedrijf. Ik kijk ernaar uit om samen met het team nieuwe hoogten te bereiken en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Aldus een opgetogen Erik.

Uitkomst van het adviesrapport

De uitkomst van het adviesrapport, de intensieve samenwerking tussen Bart, Wesley en Erik, die voor beide partijen duidelijk goed is bevallen, de klik van Erik met de organisatie, de mensen én zijn expertise hebben uiteindelijk geleid tot zijn toetreding tot VelzArt. Dit uiteraard om het omarmde adviesrapport ook in de praktijk te brengen.

Met Erik als Operationeel Directeur zal Bart de rol van Financieel Directeur op zich nemen, en Wesley die van Algemeen Directeur, waardoor er een duidelijke rol & taakverdeling zal zijn. We kijken met veel vertrouwen en nog meer met enthousiasme uit naar de toekomst.

 

Deel dit artikel

Geschreven door: Niels Den Hild