Bestanden delen met Microsoft 365

Op de juiste manier samenwerken aan documenten die altijd up-to-date zijn? Download onze leaflet!

Geplaatst op 15 februari 2023

1 minuten

Best practice voor bestanden delen met Microsoft 365

Microsoft 365 biedt de beste hulpmiddelen voor jou en jouw team, zodat jullie sneller en beter kunnen samenwerken aan documenten die altijd up-to-date zijn. In onze nieuwste leaflet nemen we Sharepoint als uitgangspunt.

Delen van bestanden met personen buiten jouw organisatie

De bestanden die je op een SharePoint omgeving opslaat, zijn ‘meestal’ beschikbaar voor iedereen met machtigingen binnen dezelfde organisatie, maar mogelijk wil je specifieke bestanden of mappen delen met externe gebruikers zoals zakenpartners, leveranciers, klanten of klanten, met of zonder een Microsoft-account. Het delen van bestanden is ontzettend veilig en er wordt een historie opgebouwd over wie wanneer een bewerking heeft gedaan en je kan te allen tijde de rechten intrekken om een bestand te delen (afhankelijk van de ingestelde bedrijfspolicies).

Meer informatie over het veilig delen van bestand

Wil je meer weten over bestanden delen? Klik op de afbeelding hieronder en download onze leaflet! Mochten er na het gebruik van onze leaflet nog vragen zijn maak dan gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

Meer interessante Microsoft content

In onze VA learning omgeving heb je toegang tot een deel van onze kennis die wij blijven updaten. Je vindt hier allerlei soorten content; van PDF bestanden, digitale bladerfolders, video’s en toekomstige webinars. Zo is er altijd een vorm die bij jou past.

NAAR VA LEARNING

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform