Nieuwe prijzen voor Microsoft 365

De prijzen van Microsoft zullen vanaf 1 maart 2022 worden aangepast.

Geplaatst op 10 februari 2022

3 minuten

Nieuwe prijzen
Microsoft 365_
Vragen over dit onderwerp?

De ontwikkelingen binnen het Microsoft segment hebben zich de afgelopen jaren in een rap tempo opgevolgd. Zeker wanneer het gaat omtrent het gedeelte Office zijn de functionaliteiten enorm gegroeid en steeds meer toegespitst om te voldoen aan de eisen en wensen van een organisatie van nu. Denk hierbij aan alle mogelijkheden van het online samenwerken en vergaderen wat in deze tijden onmisbaar is. Vaak niet in het oog maar minstens zo belangrijk zijn ook alle beveiligingen-aspecten die hun intrede hebben gedaan. In deze tijden van cybercriminaliteit is een goed aantal sloten op de deur natuurlijk gewoon nodig.De prijzen van Microsoft zullen na per 1 maart 2022 worden aangepast, door Microsoft wel te verstaan. Dit is een wereldwijde wijziging om middels deze prijzen meer recht te doen aan de functionaliteiten die beschikbaar zijn gekomen in de afgelopen jaren. De prijswijzigingen zijn hieronder te vinden. Een extra toevoeging bij dit bericht: dit is de eerste prijswijziging binnen het Microsoft Office segment in 10 jaar.Er zijn twee zaken die we met de komst van deze wijziging willen benadrukken.

1. Laat je informeren over alle functionaliteiten!
Microsoft is allang niet meer het basis pakket met Word, Excel en PowerPoint erin. Microsoft Teams is zeker ook niet het einde punt van alle functionaliteiten. Het automatiseren van processen middels Power Automate, het maken van (o.a. financiële) dashboards middels Power BI, het digitaal vergaderen middels MS Whiteboard, het maken van een marketing planning via Planner en Team taken via Teams en/of het bijhouden van notulen en andere aantekening via OneNote zijn slechts enkele van de vele voorbeelden.

Microsoft biedt echt oprecht ontzettend veel wat ondersteuning kan bieden in nagenoeg iedere bedrijfsvorm. Laat jouw IT partner je verrassen!

1. Verbind je voor langere tijd aan Microsoft
De prijswijziging per 1 maart is het begin van een nieuwe strategie van Microsoft. Het doel van de organisatie is om samen met hun klant portfolio nog meer ontwikkelingen te stimuleren. Commitment vanuit klanten is daarbij gewenst. Om deze reden stapt Microsoft af van het welbekende maandmodel. Dit model was tot nu toe prijstechnisch de meest gunstige. Dit veranderd per 1 juli 2022. Vanaf die datum zullen de maand prijzen 20% hoger uitvallen, ten opzichte van de nieuwe prijzen per 1 maart. Door commitment met Microsoft aan te gaan voor een jaar blijven de prijzen gelijk aan de nieuwe prijzen zoals ze hieronder ook staan vernoemd. Maak dus tijdig de juiste keuze in samenwerking met jouw leverancier van Microsoft licenties.Huidige / nieuwe prijzen:Dit artikel is geschreven door
Jacob Lunenberg
Salesmanager
jlunenberg@velzart.nl

Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

JTIwJTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform