De ondersteuning van Windows 7 stopt

Soms zoek je wel eens naar woorden om een bericht goed weer te geven. In deze heeft Microsoft het prima zelf al verwoord

Geplaatst op 21 maart 2019

1 minuten

Aan alle goede dingen komt een eind, zelfs aan Windows 7. Na 14 januari 2020 zal Microsoft geen beveiligingsupdates of ondersteuning meer bieden voor pc’s met Windows 7. Je kunt echter goede tijden blijven beleven door over te stappen naar Windows 10.” Bekijk hier het volledige bericht van Microsoft.

Vanaf vandaag begint Microsoft ook met meldingen geven op systemen die nog draaien op Windows 7. Nu weten wij dat nog een handje vol van onze klanten Windows 7 draait om bepaalde redenen. We zullen met hen contact opnemen om te kijken wat de beste optie is. Dit geldt natuurlijk voor iedereen, onze deur staat open om te overleggen. Vaak is een upgrade naar Windows 10 in combinatie met een upgrade van de bestaande harde schijf van het systeem een goede optie die weer een paar jaar mee kan.

Stap gerust eens binnen bij VelzArt. Wat misschien mensen niet weten is dat wij ons kantoor hebben uitgerust met een compleet reparatiecentrum waar iedereen terecht kan (particulier, ZZP, MKB enz.). We repareren en installeren laptops, desktops, tablets en mobiele telefoons. Samen met één van onze collega’s kunt u onder het genot van een goede bak koffie overleggen over de opties. Meer weten? Neem gerust met ons contact op!

Deel dit artikel

Geschreven door: Niels Den Hild