Even voorstellen, onze nieuwe collega’s Arie en Yoeri!

Hoera! Sinds vorige week hebben we er twee nieuwe collega’s bij. Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Ook opzoek naar een baan in de ICT? kijk op werkenbijvelzart.nl

Geplaatst op 10 september 2020

3 minuten

Zo hebben wij op 1 september twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Arie Verhoek en Yoeri van den Oever. Zij stellen zich graag even aan je voor!

Yoeri van den Oever:

Hallo, mijn naam is Yoeri van den Oever en ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Kerkdriel. Ik heb de opleiding ICT-beheerder afgerond en ben na mijn opleiding in contact gekomen met mijn voormalige stagebegeleider Peter Paul die ook in dienst is bij VelzArt. Na een positief gesprek volgde 2 twee leuke sollicitatie gesprekken op locatie.

Sinds 1 september ben ik begonnen bij VelzArt. De eerste week heb ik erg veel geleerd en kennis kunnen maken met alle collega’s. Ik heb een duidelijke introductie gehad van alle systemen die worden gebruikt bij VelzArt. Ik zie binnen VelzArt veel mogelijkheden om mij verder te ontwikkelen. Kortom een succesvolle leuke eerste week!

Arie Verhoek:

Ik ben Arie Verhoek, 55 jaar oud en woon met mijn vrouw en zoons (15 en 20 jaar) in Veenendaal. Mijn carrière in de ICT beslaat ruim 30 jaar. Gestart als Unix-/Windows-engineer heb ik me verder ontwikkeld als consultant/adviseur en technisch projectleider.

Niet alleen techniek en infrastructuur hebben mijn interesse, ook ben ik veel bezig geweest met het inrichten en optimaliseren van IT-beheerprocessen (denk aan incident- en wijzigingsbeheer).

Daarnaast ben ik geïnteresseerd in informatiebeveiliging. Bij mijn vorige werkgever was ik verantwoordelijk voor het behalen én behouden van de ISO27001 en NEN7510 certificeringen en voor de applicatie-hosting dienstverlening.

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties outsourcings- en cloudmigratie-projecten gecoördineerd en veel ervaring opgedaan met IT-hosting en Microsoft 365.

Door zakelijke omstandigheden bij mijn vorige werkgever werd ik gedwongen om ander werk te zoeken. Dat was voor mij een uitgelezen moment om me grondig te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van Microsoft 365 security. Door het behalen van diverse certificaten heb ik mijn technische kennis up-to-date gebracht, zodat ik ook inhoudelijk kan meedenken in het realiseren van nieuwe oplossingen voor een veilig gebruik van informatie.

Als consultant hoop ik bij VelzArt aan de slag te gaan met interne en externe projecten, het ontwikkelen van nieuwe diensten en het adviseren van klanten op het vlak van informatiebeveiliging. Een uitdaging waar ik veel zin in heb om samen met een leuk en enthousiast stel collega’s op te pakken!

Wij wensen beide mannen veel succes en plezier in hun nieuwe functie!

Deel dit artikel

Geschreven door: Roy Dekker

Online Marketeer rdekker@velzart.nl