“App mij even de notulen!”

Hoeveel online kanalen gebruiken medewerkers om onderling te communiceren? E-mail, Whatsapp, Facebook Messenger, Instagram, Twitter? Snapchat zal niet toch? Toch? En weet je wat ze sturen? Bedrijfsdocumenten sturen ze niet toch?

Geplaatst op 10 september 2019

1 minuten

Er gaat ontzettend veel geld om in social media. Alle kanalen besteden mega veel geld om software te ontwikkelen die het de mensen makkelijk maakt. Makkelijk posten, makkelijk chatten en makkelijk dingen met elkaar delen. En soms, ja soms, maar niet bij jouw bedrijf hoor, is het net even makkelijker om die planning door te sturen over de app. Of de notulen via Messenger want ik lig al op de bank, of….

Laten we eerlijk zijn, helemaal grip op alles krijg je niet, er blijft de menselijke factor. Wat je wel kan doen is bepaalde dingen faciliteren. Microsoft Teams is een zakelijk platform binnen Office 365. Veilig samenwerken, chatten, delen, projectteams inrichten maar ook gewoon een gescheiden “kletskanaal” om de Whatsapp groep “Alle medewerkers” uit te faseren.

Bekijk hier de introductie van Microsoft zelf. Mocht je meer willen weten of eens willen sparren over wat Teams voor jouw organisatie kan betekenen neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Deel dit artikel

Geschreven door: Niels Den Hild