Prijzen en specs van Windows 365 Cloud PC

Benieuwd naar de prijzen en oplossingen van Windows 365 Cloud PC voor jouw bedrijf? Wij weten welke mogelijkheden er zijn voor de zakelijke markt.

Geplaatst op 3 augustus 2021

2 minuten

Prijzen en specificaties van
Windows Cloud PC officieel bekend _
Vragen over dit onderwerp?

Afgelopen maand introduceerde Microsoft Windows 365 Cloud PC waarbij gebruikers overal toegang kunnen krijgen tot hun desktopomgeving, of ze nu op tablets of laptops werken. Met name bedrijven hebben veel baat bij deze dienst en voor hen zijn nu de prijzen officieel bekend gemaakt.

Bedrijven en ondernemingen die van het abonnement gebruik willen maken, hebben keuze uit verschillende instellingen, die vervolgens de prijzen bepalen. Denk hierbij aan het hoeveelheid geheugen en opslagcapaciteit. Het goedkoopste abonnement bevat 2 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. Upgraden is mogelijk maar de maandelijkse abonnementskosten per gebruiker gaan wel omhoog. Het duurste abonnement bevat 32 GB RAM en 512 GB aan opslag.Voor bedrijven verschijnen er twee verschillende edities. Windows 365 Business en Enterprise. De Business versie heeft een limitatie van 300 gebruikers per organisaties voor 1 vcpu-core, 2GB ram en 64GB opslag. De duurste configuratie bevat 8 cores, 32 gigabyte geheugen en 512GB opslag.

Enterprise abonnementen voor grotere bedrijven bevatten dezelfde specificaties maar zijn iets goedkoper. Bij de abonnementen voor grote bedrijven wordt het uitgaande dataverkeer verrekend aan de hand van de prijzen voor Azure-bandbreedte.Benieuwd naar de prijzen en oplossingen van Windows 365 Cloud PC voor jouw bedrijf? Wij weten welke mogelijkheden er zijn voor de zakelijke markt. Graag gaan wij met je in gesprek. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen, laat dan in het formulier onderaan deze pagina je gegevens achter.Dit artikel is geschreven door
Roy Dekker
Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

JTIwJTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform