Hoera! Sales medewerker Mark is 10 jaar in dienst bij VelzArt!

Onze collega Mark Dekker is deze week al weer tien jaar in dienst bij VelzArt. En zo’n jubileum is altijd reden om een paar lekkere taarten te bestellen en daar even met elkaar bij stil te staan.

Geplaatst op 3 juni 2020

0 minuten

In de afgelopen 10 jaar heeft Mark vele ontwikkelingen op ICT vlak en binnen VelzArt meegemaakt. En wisten jullie dat Mark ooit bij VelzArt is begonnen als stagiair? Waar zo’n stage wel niet goed voor is!

Mark’s avontuur begon in september 2009 met een stage van een halfjaar bij VelzArt. Hij ontwikkelde zich snel en kreeg per 1 juni 2010 een vaste baan aangeboden. De eerste jaren was hij druk met het repareren van computers en diverse werkzaamheden in de winkel en buitendienst. Later werd Mark vestigingsmanager in de winkel van VelzArt aan de Steenweg in Waardenburg. Per 1 januari 2019 is Mark actief als sales medewerker binnendienst ICT.Ter ere van zijn 10-jarig jubileum hebben wij hem een paar vragen gesteld:

Wat is het leukste dat je bij VelzArt hebt gedaan?

De leukste momenten zijn natuurlijk de tweejaarlijkse teamuitjes. Zo zijn wij één keer met een Engelse bus op pad geweest en hebben verschillende activiteiten en restaurants aangedaan.

Waar verbaas jij je wel eens over bij VelzArt?

De groei die wij hebben doorgemaakt de afgelopen 10 jaar. Toen ik bij VelzArt binnen kwam bestond het team uit 7 mensen. Dit is inmiddels uitgegroeid naar 30 personen met daarin verschillende afdelingen en specialisme. Daarnaast krijg je als medewerker de vrijheid en het vertrouwen om zelf of onderling beslissingen te nemen.

Welke gebeurtenissen bij VelzArt zijn belangrijk voor je geweest?

De eerste grote stap was het moment dat ik de rol als teamleader van de winkel op me mocht nemen. Hierdoor kreeg ik een grote verantwoordelijkheid over de collega’s maar ook over de beslissingen die gemaakt moesten worden. Daarna heb ik nog de stap gemaakt naar mijn huidige functie als accountmanager binnendienst waardoor ik mij verder heb kunnen ontwikkelen op commercieel vlak voor de zakelijke markt.

Bijzondere momenten tijdens je werk?

Tijdens de verhuizing van onze winkel aan de Steenweg organiseerde we een uitverkoopdag. Die dag stonden er ook twee nieuwe iPhone X’s in de vitrine, normaal gesproken dummy’s. Een bezoeker die onze winkel bezocht wist met een smoesje mij af te leiden en stal de telefoons. Erg zuur! Bijzondere momenten zijn ook de georganiseerde events waar onze fabrikanten en leveranciers hun nieuwste producten en mogelijkheden verkondigen. Deze events vinden plaats op locaties als bijv. de Amsterdam Arena.

Waar wil je zijn over 5 jaar?

Ik ben nog niet heel erg lang werkzaam als accountmanager binnendienst. In deze rol zou ik mij de komende jaren graag verder willen ontwikkelen.

In de afgelopen jaren hebben wij Mark leren kennen als een harde werker en behulpzame en sociale collega. Wij willen je graag namens het hele VelzArt team bedanken en hopelijk vieren we over 2,5 jaar je 12,5-jarig jubileum.

Deel dit artikel

Geschreven door: Niels Den Hild