Hoe registreer je jouw bezoekers makkelijk en snel?

Een QR code laten scannen, mobiel in laten vullen en direct een melding dat de registratie is gelukt. Met Microsoft Forms is het zo eenvoudig!

Geplaatst op 30 september 2020

2 minuten

Hoe registreer je jouw bezoekers makkelijk en snel?

In de horeca is het inmiddels verplicht gasten te vragen zich te registreren ten behoeve van contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. In de meeste gevallen ligt er een A4’tje klaar waar de bezoeker zijn gegevens kan achterlaten. Maar hoe registreer je bezoekers nog makkelijker en sneller? En het liefst ook Digitaal?

Doe het met Microsoft Forms! Een QR code laten scannen, mobiel in laten vullen en direct een melding dat de registratie is gelukt. Het is zo eenvoudig! Wil je de bezoekers wegschrijven in een Excel? Hoeft niet, gebeurt automatisch! Wil je meer opties? Ook dat kan. Scan de onderstaande QR code of volg de link en wij zullen je doen verbazen!

Scan de QR code of klik op deze link.

Meer over Microsoft Forms

We weten dat veel bedrijven voor nieuwe uitdagingen staan met werknemers die op afstand willen werken. Samenwerken kan moeilijk zijn als niemand persoonlijk met elkaar praat. Om dit aan te pakken geven wij regelmatig webinars over Microsoft Teams.

Maar dit keer willen je graag kennis laten maken met een andere handige tool van Microsoft die je kunt helpen bij het registeren van bezoekers vanwege de huidige Coronapandemie. Microsoft Forms is lange tijd een ondergeschoven kindje geweest dat al veel te lang wordt genegeerd. Zonde, want je kunt er zoveel moois mee doen! Microsoft Forms is een online applicatie voor het maken van enquêtes, polls en quizzen waarbij je anderen kunt uitnodigen om te reageren met behulp van hun webbrowser of mobiel apparaat. Je kunt de resultaten realtime bekijken wanneer ze worden ingevoerd en later bijvoorbeeld exporteren naar Excel voor een analyse.

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform