ICT bedrijf Waardenburg sinds 2002

ICT bedrijf in Waardenburg – Welkom bij VelzArt! Wij zijn de ICT dienstverlener in de gemeente West Betuwe en kunnen je helpen bij alle ICT zaken en schieten binnen een mum van tijd te hulp als dat nodig is.

ICT bedrijf Zaltbommel

ICT bedrijf Waardenburg

Wij zijn gespecialiseerd in ICT beheer maar leveren ook telefonie en cloud oplossingen en internetverbindingen. Bij VelzArt stellen we de klant centraal en onderscheiden wij ons door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijk speerpunt. Door de centrale ligging in Nederland en aan de omliggende snelwegen A2/A15 is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is, snel op locatie aanwezig zijn.

ICT bedrijf Utrecht

Maak kennis met VelzArt

Graag nemen wij jouw ICT beheer of ICT zorgen uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of je op zoek bent naar een veilige manier om bedrijfsgegevens te delen, wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij VelzArt heeft elke klant zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zijn het antwoord op ICT!

Adres:
Oude Bosscheweg 5
5301 LA Zaltbommel

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten