skip to Main Content

ICT Bedrijf
Zaltbommel_

Jouw vraag, onze diensten

Als hét complete ICT bedrijf in Zaltbommel zijn wij er voor duurzame, innovatieve en veilige ICT oplossingen voor jouw organisatie. Je kunt bij ons terecht voor:

Al meer dan 20 jaar voorzien wij onze klanten van de beste ICT-oplossingen

Al meer dan 20 jaar voorzien wij onze klanten van de beste ICT-oplossingen

ICT bedrijf Zaltbommel

Is ICT niet jouw ding maar zoek je een bedrijf die de ICT zaken voor je kan regelen en binnen een mum van tijd te hulp schiet als dat nodig is? VelzArt is de complete ICT dienstverlener voor het MKB. Bij ons kun je terecht voor ICT producten en diensten als werkplekbeheer, telefonie, cloud oplossingen en internetverbindingen.

Bij VelzArt stellen we de klant centraal en onderscheiden wij ons door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijk speerpunt. Door de centrale ligging in Nederland en aan de omliggende snelwegen A2/A15 is een bezoek aan ons ICT bedrijf in Zaltbommel snel gerealiseerd. Ook kunnen wij, wanneer dat nodig is, snel bij jou op locatie aanwezig zijn.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan.

Geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zijn het antwoord op ICT!

Klantcases

Elk bedrijf is anders. Lees in onze klantcases hoe wij meedenken met oplossingen voor jouw bedrijf

VOXTUR

Medewerkers van VOXTUR werken bij en voor klanten. Een werkplek én ook de data moet dan natuurlijk veilig zijn, in alle gevallen!

Naar case

Tallpack International

Sinds het begin van de samenwerking is er een echte vertrouwensband ontstaan. Zowel Tallpack als VelzArt zijn redelijk platte organisaties met korte lijnen en veel overeenkomsten in werkwijzen.

Naar case

Brux / Snepvangers

De gecombineerde telefonie oplossing tussen VelzArt, Microsoft Power BI en de klant Brux zorgt voor een goed doordachte telefonie oplossing.

Naar case

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ontzorgen met onze ICT oplossingen

stephanie

Kennis maken?

Wil je graag eens kennis maken en zien wat VelzArt voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen met:

Laatste ICT nieuws

Risky User of User at Risk

In deze maand van Cybersecurity Awareness, een onderwerp om even over na te denken: ben ik een Risky User of een User at Risk?

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.
stephanie

Kennis maken?

Wil je graag eens kennis maken en zien wat VelzArt voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen met:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange