ICT bedrijf Zaltbommel sinds 2002

Ben je niet thuis in de wereld van ICT, maar zoek je een betrouwbare ICT bedrijf in Zaltbommel die al je ICT-zorgen uit handen neemt en snel ter plekke is wanneer dat nodig is? Ontdek VelzArt, jouw ICT-specialist in Zaltbommel.

ICT bedrijf Zaltbommel

ICT bedrijf Zaltbommel

Is ICT niet jouw ding maar zoek je een bedrijf die de ICT zaken voor je kan regelen en binnen een mum van tijd te hulp schiet als dat nodig is? VelzArt is de complete ICT dienstverlener voor het MKB. Bij ons kun je terecht voor ICT producten en diensten als werkplekbeheer, telefonie, cloud oplossingen en internet.

Bij VelzArt stellen we de klant centraal en onderscheiden wij ons door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijk speerpunt. Door de centrale ligging in Nederland en aan de omliggende snelwegen A2/A15 is een bezoek aan ons ICT bedrijf in Zaltbommel snel gerealiseerd. Ook kunnen wij, wanneer dat nodig is, snel bij jou op locatie aanwezig zijn.

ICT ontzorging

VelzArt neemt graag al jouw ICT zorgen graag uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of je op zoek bent naar een veilige manier om bedrijfsgegevens te delen.. wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zijn het antwoord op ICT!

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten