skip to Main Content

ICT Bedrijf Meteren_

Onze ICT diensten

Werkplekken
Samen zorgen we ervoor dat je werkplek de juiste functionaliteiten krijgt. Die werkplek bestaat uit bijvoorbeeld Office 365.

Cloud
Flexibel, veilig en bereikbaar vanaf elke device, waar en wanneer je ook maar werkt. Dit is dé cloud werkplek van VelzArt!

Internet
Een stabiele internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Wij leveren een veilige verbinding via zowel glasvezel, DSL en 4G.

Telefonie
Bereikbaar, waar en wanneer je wil. Met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor.

Is ICT niet jouw ding maar zoek je een ICT bedrijf in Meteren die jouw ICT zaken kan regelen en binnen een mum van tijd te hulp schiet als dat nodig is? Wij zijn VelzArt en wij zijn gevestigd in Waardenburg, nabij Meteren. Lekker Betuws, en lekker in de buurt!

Waar het begon

VelzArt zag in 2002 het levenslicht op een zolderkamer in Geldermalsen. In 2007 verhuisden we naar de ‘oude Rabobank’ aan de steenweg in Waardenburg waar we onze eerste collega’s aannamen. En nu? Sinds 2018 vindt je ons in een prachtig pand aan de Ringweistraat 2 in Waardenburg. Een deel van onze medewerkers komt uit Meteren. We zijn dus een beetje overdwars.

ICT oplossingen voor het MKB

VelzArt is gespecialiseerd in totale ICT-oplossingen voor alle soorten ondernemingen van klein tot middelgroot. We hebben klanten in heel Nederland, maar onze focus ligt op Gelderland, Utrecht en Noord-Brabant in de regio van Meteren omdat we daar zelf zijn gevestigd. Door de centrale ligging in Nederland en aan de omliggende snelwegen A2/A15 is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is bij bijvoorbeeld calamiteiten snel op locatie aanwezig zijn.

VelzArt neemt graag al jouw ICT zorgen graag uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of een werkplek in de cloud met veilige toegang voor je medewerkers. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zijn het antwoord op ICT!

Vragen? Bel of mail vrijblijvend!

Wellicht ook interessant

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange