ICT bedrijf Meteren sinds 2002

Is ICT niet jouw ding maar zoek je een ICT bedrijf in Meteren die jouw ICT zaken kan regelen en binnen een mum van tijd te hulp schiet als dat nodig is? Wij zijn VelzArt en wij zijn gevestigd in Zaltbommel, nabij Meteren. Dat is lekker in de buurt!

Waar het begon

VelzArt zag in 2002 het levenslicht op een zolderkamer in Geldermalsen. In 2007 verhuisden we naar de ‘oude Rabobank’ aan de steenweg in Waardenburg waar we onze eerste collega’s aannamen. En nu? Sinds 2021 vindt je ons in een prachtig pand aan de Oude bosscheweg 5 in Zaltbommel. Een deel van onze medewerkers komt uit Meteren. We zijn dus een beetje overdwars.

ICT bedrijf Meteren

VelzArt is gespecialiseerd in totale ICT-oplossingen voor alle soorten ondernemingen van klein tot middelgroot. We hebben klanten in heel Nederland, maar onze focus ligt op Gelderland, Utrecht en Noord-Brabant in de regio van Meteren omdat we daar zelf zijn gevestigd. Door de centrale ligging in Nederland en aan de omliggende snelwegen A2/A15 is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is bij bijvoorbeeld calamiteiten snel op locatie aanwezig zijn.

VelzArt neemt graag al jouw ICT zorgen graag uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of een werkplek in de cloud met veilige toegang voor je medewerkers. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zijn het antwoord op ICT!

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten