ICT bedrijf Den Bosch sinds 2002

Werk jij nog met verouderde systemen die eigenlijk allang aan vervanging toe zijn? De continuïteit van ICT-systeem zijn essentieel voor ieder bedrijf. Wij zorgen daarvoor, zodat jij je kunt richten op je eigen activiteiten. Het vernieuwen van je IT-infrastructuur is minder gedoe dan je denkt. VelzArt is hét ICT bedrijf Den Bosch voor bedrijven in deze regio.

ICT bedrijf Den Bosch

ICT bedrijf Den Bosch

Als erkend ICT bedrijf vlakbij Den Bosch bieden wij professionele ICT oplossingen die perfect passen. Van systeembeheer en IT security tot cloud diensten, online werkplekken en snelle internetverbindingen. Ons doel is om jouw zorgen weg te nemen, zodat je altijd en overal aan de slag kunt, en bereikbaar bent.

Maak kennis met de cloud

Tegenwoordig is een betrouwbare ICT-dienstverlener voor veel organisaties cruciaal. Regelmatig is er onderhoud of ondersteuning nodig. Je wilt natuurlijk niet dat medewerkers niet verder kunnen werken omdat de computersystemen het niet doen of omdat het bedrijfsnetwerk plat ligt. Waar bedrijven vroeger vaak een eigen systeembeheerder in dienst hadden, komen steeds meer bedrijven erachter dat dit niet meer nodig dankzij modern cloud oplossingen

VelzArt is dé specialist in cloud werkplekken waarbij je medewerkers niet meer verbonden zijn aan één vaste werkplek en ook thuis kunnen werken. Wij leveren complete online werkplekken voor een zeer aantrekkelijk tarief. De werkplekken worden voorzien van de nieuwste technieken waarbij je de mogelijkheden die de cloud biedt zult ervaren.

ICT bedrijf Utrecht

Maak kennis met VelzArt

Bij VelzArt is er veel kennis op het gebied van het ‘moderne werken’. Wij nemen je graag mee in deze wereld. Samen zorgen we ervoor dat iedere werkplek voorzien wordt van de juiste randapparatuur en functionaliteiten waardoor werknemers op een veilige manier kunnen werken.

Je vind ons ICT bedrijf op een afstand van 14km (hartje Den Bosch) en gelegen aan de A2. Daardoor is een bezoekje snel gerealiseerd. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we doen en wat we samen kunnen bereiken.

Adres:
Oude Bosscheweg 5
5301 LA Zaltbommel

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten