skip to Main Content

ICT Bedrijf
Den Bosch_

Jouw vraag, onze diensten

Als hét complete ICT bedrijf in de regio van Den Bosch zijn wij er voor duurzame, innovatieve en veilige ICT oplossingen voor jouw organisatie. Je kunt bij ons terecht voor:

Al meer dan 20 jaar voorzien wij onze klanten van de beste ICT-oplossingen

Al meer dan 20 jaar voorzien wij onze klanten van de beste ICT-oplossingen

IT bedrijf Den Bosch

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Den Bosch die jouw organisatie kan ontzorgen op het gebied van IT? Wij zijn niet lokaal gebonden. Vanuit ons pand aan de A2 in Zaltbommel leveren wij IT diensten door heel Nederland. In ons klantenbestand hebben wij letterlijk klanten van Goes tot Den Helder en van Groningen tot Maastricht.

Bij het laten ontzorgen van jouw ICT omgeving komt heel wat kijken. Onze specialisten kunnen jou daar helpen met zelfs de meest complexe ICT vraagstukken. Heb je fysieke servers of werk je al in de cloud, is je hardware verouderd, is alle software nog up-to-date of werk je met oude besturingssystemen? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties die je tegen kunt komen bij het laten ontzorgen van jouw ICT omgeving.

Wij zorgen voor een ICT-infrastructuur die volledig aansluit op de wensen en behoefte van jouw organisatie en medewerkers. Hierdoor werk je, met ons als ICT-partner altijd in een veilige werkomgeving. Mocht er onverwachts toch een probleem voordoen, dan is er op onze servicedesk altijd iemand aanwezig die jouw problemen en storingen oplost. Ook is de servicedesk beschikbaar voor ondersteuning.

Ben jij als mkb-bedrijf op zoek naar een ICT bedrijf in Den Bosch dat:

  • Al jouw ICT-zaken regelt?
  • Werkt met korte lijnen en geen lange wachttijden heeft?
  • Met je mee denkt om je ICT-omgeving klaar te maken voor de toekomst?
  • Je persoonlijk benadert en waar je geen nummer bent?
  • Lekker Hollands en vooral heel nuchter is?

Klantcases

Elk bedrijf is anders. Lees in onze klantcases hoe wij meedenken met oplossingen voor jouw bedrijf

Het gietvloerhuys

Vanuit de klant kregen wij het verzoek om gegevens uit een contactformulier om te zetten in een offerte. Inmiddels is dit verzoek omgezet in een ICT-oplossing die de basis verzorgd van de organisatie.

Naar case

Tallpack International

Sinds het begin van de samenwerking is er een echte vertrouwensband ontstaan. Zowel Tallpack als VelzArt zijn redelijk platte organisaties met korte lijnen en veel overeenkomsten in werkwijzen.

Naar case

Only for Men

Deze case verschijnt binnenkort.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ontzorgen met onze ICT oplossingen

stephanie

Kennis maken?

Wil je graag eens kennis maken en zien wat VelzArt voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen met:

Laatste ICT nieuws

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.
stephanie

Kennis maken?

Wil je graag eens kennis maken en zien wat VelzArt voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen met:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange