skip to Main Content

ICT Bedrijf Den Bosch_

Onze ICT diensten

Werkplekken
Samen zorgen we ervoor dat je werkplek de juiste functionaliteiten krijgt. Die werkplek bestaat uit bijvoorbeeld Microsoft 365.

Cloud
Flexibel, veilig en bereikbaar vanaf elke device, waar en wanneer je ook maar werkt. Dit is dé cloud werkplek van VelzArt!

Internet
Een stabiele internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Wij leveren een veilige verbinding via zowel glasvezel, DSL en 4G.

Telefonie
Bereikbaar, waar en wanneer je wil. Met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor.

ICT bedrijf Den Bosch voor MKB

Is ICT niet jouw ding maar zoek je een bedrijf die deze zaken voor je kan regelen en binnen een mum van tijd te hulp schiet als dat nodig is? VelzArt is de complete ICT dienstverlener voor het MKB in de Den Bosch en omstreken. Naast werkplekbeheer leveren wij ook telefonie, cloud en internet (glasvezel) oplossingen.

Bij VelzArt stellen we de klant centraal en onderscheiden wij ons door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijk speerpunt. Door de centrale ligging in Nederland gelegen aan de A2 is een bezoek aan ons bedrijf in Waardenburg (net boven Den Bosch) snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is, snel op locatie aanwezig zijn.

Graag nemen wij al jouw ICT zorgen uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een kostenbesparend VoIP-systeem, stabiele glasvezel verbinding of een veilige manier van werken. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij VelzArt sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. VelzArt is hét antwoord op ICT.

Vragen? Bel of mail vrijblijvend!

Wellicht ook interessant

ALS Sunrise Walk

Wij helpen mee in de strijd tegen ALS en zullen in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 februari de zonsopgang tegemoet lopen.

Microsoft Teams webinar

Wat is microsoft teams, en hoe kan ik op een goede manier online samenwerken? Neem deel aan onze webinar en kom alles te weten over Microsoft Teams.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange