skip to Main Content

ICT bedrijf
Den Bosch_

Onze ICT diensten

Werkplekken
Samen zorgen we ervoor dat je werkplek de juiste functionaliteiten krijgt. Die werkplek bestaat uit bijvoorbeeld Microsoft 365.

Cloud
Flexibel, veilig en bereikbaar vanaf elke device, waar en wanneer je ook maar werkt. Dit is dé cloud werkplek van VelzArt!

Internet
Een stabiele internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Wij leveren een veilige verbinding via zowel glasvezel, DSL en 4G.

Telefonie
Bereikbaar, waar en wanneer je wil. Met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor.

ICT bedrijf Den Bosch en omstreken

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Den Bosch die jouw organisatie kan ontzorgen op het gebied van IT? Bij VelzArt ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een fijne ICT-partner in en rond Den Bosch.

Bij het laten ontzorgen van jouw ICT omgeving komt heel wat kijken. Onze specialisten kunnen jou daar helpen met zelfs de meest complexe ICT vraagstukken. Heb je fysieke servers of werk je al in de cloud, is je hardware verouderd, is alle software nog up-to-date of werk je met oude besturingssystemen? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties die je tegen kunt komen bij het laten ontzorgen van jouw ICT omgeving.

Wij zorgen voor een ICT-infrastructuur die volledig aansluit op de wensen en behoefte van jouw organisatie en medewerkers. Hierdoor werk je, met ons als ICT-partner altijd in een veilige werkomgeving. Mocht er onverwachts toch een probleem voordoen, dan is er op onze servicedesk altijd iemand aanwezig die jouw problemen en storingen oplost. Ook is de servicedesk beschikbaar voor ondersteuning.

Goed bereikbaar vanuit Den Bosch

Flexibiliteit een belangrijk speerpunt. Door de centrale ligging in Nederland gelegen aan de A2 is een bezoek aan ons bedrijf in Zaltbommel (15km boven Den Bosch) snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is, snel op locatie aanwezig zijn.

ICT beheer in Den Bosch

Je kunt jouw volledige ICT-omgeving uitbesteden aan VelzArt – Hét antwoord op ICT. Wij beheren jouw ICT omgeving. Hierdoor heb je altijd toegang tot een veilige werkplek waarmee je overal kunt werken. Dus naast een veilige werkplek op kantoor, kunnen jouw medewerkers ook veilig thuiswerken.

De basis van onze dienstverlening: werkplek en serverbeheer, cloudoplossingen, internet en telefonie, zorgen voor een stabiele ICT infrastructuur voor jouw organisatie. Wil je graag meer informatie? Onze medewerkers helpen jou graag met het beantwoorden van al jouw vragen en zullen je van een persoonlijk advies voorzien. Neem contact op middels het onderstaande formulier of telefonisch via 0418 712 401.

Vragen? Bel of mail vrijblijvend!

Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange