ICT bedrijf Gorinchem sinds 2002

Is ICT niet jouw ding maar zoek je een bedrijf die de ICT zaken voor je kan regelen en binnen een mum van tijd te hulp schiet als dat nodig is? VelzArt is het complete ICT bedrijf nabij Gorinchem en omstreken. Onze diensten variëren van werkplekbeheer, oplossingen voor telefonie en cloud services tot internetverbindingen.

ICT bedrijf Zaltbommel

ICT bedrijf Gorinchem

Bij VelzArt stellen we de klant centraal en onderscheiden wij ons door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijk speerpunt. Vanuit Gorinchem is ons kantoorpand makkelijk te bereiken. Vanaf de snelweg is het maar een kwartiertje rijden. Het kantoorpand ligt gevestigd langs de A2 en nabij de A15. Daardoor is een bezoek aan ons bedrijf is snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is, snel op locatie aanwezig zijn.

ICT bedrijf Utrecht

ICT diensten

Graag nemen wij al jouw ICT zorgen graag uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of een werkplek in de cloud waarbij je vanaf elke locatie toegang hebt tot je documenten.. wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Zo bestaat ons team uit 35 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Wij zijn het antwoord op ICT!

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten