skip to Main Content

ICT bedrijf Utrecht_

Onze ICT diensten

Werkplekken
Samen zorgen we ervoor dat je werkplek de juiste functionaliteiten krijgt. Die werkplek bestaat uit bijvoorbeeld Office 365.

Cloud
Flexibel, veilig en bereikbaar vanaf elke device, waar en wanneer je ook maar werkt. Dit is dé cloud werkplek van VelzArt!

Internet
Een stabiele internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Wij leveren een veilige verbinding via zowel glasvezel, DSL en 4G.

Telefonie
Bereikbaar, waar en wanneer je wil. Met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor.

ICT bedrijf Utrecht voor het MKB

Werk jij nog met verouderde systemen die eigenlijk allang aan vervanging toe zijn? De continuïteit van ICT-systeem zijn essentieel voor ieder bedrijf. Wij zorgen daarvoor, zodat jij je kunt richten op je eigen activiteiten. Het vernieuwen van je IT-infrastructuur is minder gedoe dan je denkt. VelzArt is de complete ICT dienstverlener voor het MKB in en rondom Utrecht.

Als erkend ICT bedrijf onder de rook van Utrecht bieden wij professionele oplossingen die perfect passen. Van systeembeheer en IT security tot cloud diensten, online werkplekken en snelle internetverbindingen. Ons doel is om jouw zorgen weg te nemen, zodat je altijd en overal aan de slag kunt, en bereikbaar bent.

Maak kennis met de cloud

Tegenwoordig is een betrouwbare ICT-dienstverlener voor veel organisaties cruciaal. Regelmatig is er onderhoud of ondersteuning nodig. Je wilt natuurlijk niet dat medewerkers niet verder kunnen werken omdat de computersystemen het niet doen of omdat het bedrijfsnetwerk plat ligt. Waar bedrijven vroeger vaak een eigen systeembeheerder in dienst hadden, komen steeds meer bedrijven erachter dat dit niet meer nodig dankzij moderne cloud oplossingen.

VelzArt is dé specialist in cloud werkplekken waarbij je medewerkers niet meer verbonden zijn aan één vaste werkplek en ook thuis kunnen werken. Wij leveren complete online werkplekken voor een zeer aantrekkelijk tarief. De werkplekken worden voorzien van de nieuwste technieken waarbij je de mogelijkheden die de cloud biedt zult ervaren.

Maak kennis met VelzArt

Bij VelzArt is er veel kennis op het gebied van het ‘moderne werken’. Wij nemen je graag mee in deze wereld. Samen zorgen we ervoor dat iedere werkplek voorzien wordt van de juiste randapparatuur en functionaliteiten waardoor werknemers op een veilige manier kunnen werken.

Je vind ons ICT bedrijf op een afstand van 30km (hartje Utrecht) en gelegen aan de A2. Daardoor is een bezoekje  snel gerealiseerd. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we doen en wat we samen kunnen bereiken.

Vrijblijvend contact opnemen

Een greep uit ons portfolio

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange