ICT bedrijf Waalwijk

De strategische ligging van Waalwijk, met het grote bedrijventerrein Haven Acht en uitstekende verbindingen naar steden zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Breda, maakt deze stad tot een aantrekkelijke locatie voor bedrijven. Met onze ICT-dienstverlening ondersteunen wij diverse bedrijven in deze regio met server- en werkplekbeheer. Daarnaast kun je bij ons terecht voor zakelijke telefonie en cloudoplossingen.

Over VelzArt

Bij VelzArt richten we ons op de zakelijke markt als jouw betrouwbare ICT-partner. Of het nu gaat om werkplekbeheer of op maat gemaakte cloudoplossingen, we hebben het allemaal. Onze aanpak is eenvoudig: we zetten de medewerker voorop in alles wat we doen en leggen de nadruk op veiligheid en functionaliteit. Samen zorgen we ervoor dat iedere werkplek voorzien wordt van de juiste randapparatuur en functionaliteiten waardoor jouw werknemers op een veilige manier kunnen werken.

Je vind ons ICT bedrijf in Zaltbommel, gelegen aan de A2 net boven Den Bosch. Daardoor is een bezoek snel gerealiseerd, max 25 minuten vanuit hartje Waalwijk. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we doen en wat we samen kunnen bereiken.

ICT bedrijf Waalwijk
ICT bedrijf Waalwijk

ICT diensten waar wij jou mee kunnen helpen

Heb jij het digitaal voor elkaar?

Wij bedenken, creëren en verbeteren digitale oplossingen met veel plezier voor organisaties die, net als wij, een positieve impact willen hebben op een veilige werkomgeving. De medewerkers van ons ICT bedrijf nabij Waalwijk zorgen ervoor dat jouw werkomgeving optimaal functioneert en beschermd is tegen bedreigingen van buitenaf. Daarnaast houden wij ervan om onszelf uit te dagen en jou tevreden te stellen.

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Wij werken voor vele
mooie klanten