ICT bedrijf Geldermalsen sinds 2002

Is ICT niet jouw ding maar ben je op zoek naar een betrouwbaar ICT-bedrijf in Geldermalsen of omstreken dat al jouw ICT-taken kan overnemen en snel ter plaatse is wanneer nodig? Maak kennis met VelzArt, gevestigd in Zaltbommel.

Geldermalsen

VelzArt vindt zijn wortels in het charmante Geldermalsen, een plaats die nu onderdeel is van de uitgestrekte gemeente West-Betuwe. In 2002 zette VelzArt zijn eerste stappen in de sector van ICT en dienstverlening, gestart vanuit een eenvoudige zolderkamer in Geldermalsen zelf. Dit vroege begin luidde de start in van een boeiende ontdekkingsreis.

ICT bedrijf Geldermalsen voor het MKB

VelzArt is gespecialiseerd in totale ICT-oplossingen voor alle soorten ondernemingen van klein tot middelgroot. We hebben klanten in heel Nederland, maar onze focus ligt op Gelderland en Noord-Brabant in de regio van Geldermalsen omdat we daar zelf zijn gevestigd. Door de centrale ligging in Nederland en aan de omliggende snelwegen A2/A15 is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is, snel op locatie aanwezig zijn.

ICT ontzorging

VelzArt neemt graag al jouw ICT zorgen graag uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of je op zoek bent naar een veilige manier om bedrijfsgegevens te delen.. wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zijn het antwoord op ICT!

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten