skip to Main Content

ICT Nieuwegein_

Onze ICT diensten

Werkplekken
Samen zorgen we ervoor dat je werkplek de juiste functionaliteiten krijgt. Die werkplek bestaat uit bijvoorbeeld Office 365.

Cloud
Flexibel, veilig en bereikbaar vanaf elke device, waar en wanneer je ook maar werkt. Dit is dé cloud werkplek van VelzArt!

Internet
Een stabiele internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Wij leveren een veilige verbinding via zowel glasvezel, DSL en 4G.

Telefonie
Bereikbaar, waar en wanneer je wil. Met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor.

ICT bedrijf Nieuwegein voor het MKB

Wordt er in jouw organisatie nog gewerkt met verouderde systemen die eigenlijk allang aan vervanging toe zijn? De consequentheid van ICT-systeem zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Wij zorgen daarvoor, zodat jullie je kunnen richten op je eigen activiteiten. Het vernieuwen van de IT-infrastructuur is minder gedoe dan je denkt.

Als ICT bedrijf in de buurt van Nieuwegein bieden wij complete oplossingen voor het MKB. Van systeembeheer en IT beveiliging tot cloud diensten, online werkplekken en stabiele internetverbindingen. Ons doel is om de ICT zorgen van jouw organisatie weg te nemen, zodat jullie altijd en overal kunnen werken.

Maak kennis met de cloud

Tegenwoordig is een betrouwbare ICT-dienstverlener voor veel bedrijven cruciaal. Regelmatig is er onderhoud of ondersteuning nodig. Je wilt natuurlijk niet dat medewerkers niet verder kunnen werken omdat de computersystemen het niet doen of omdat het bedrijfsnetwerk plat ligt. Waar bedrijven vroeger vaak een eigen systeembeheerder in dienst hadden, komen steeds meer bedrijven erachter dat dit niet meer nodig dankzij moderne cloud oplossingen.

VelzArt is dé specialist in online werkplekken in de cloud waarbij je medewerkers niet meer verbonden zijn aan één vaste werkplek en ook thuis kunnen werken. Wij leveren complete online werkplekken voor een zeer aantrekkelijk tarief. De werkplekken worden voorzien van de nieuwste technieken waarbij je de mogelijkheden die de cloud biedt zult ervaren.

ICT Bedrijf aan de A2

Bij VelzArt is er veel kennis op het gebied van het ‘moderne werken’. Wij nemen je graag mee in deze wereld. Samen zorgen we ervoor dat iedere werkplek voorzien wordt van de juiste randapparatuur en functionaliteiten waardoor werknemers op een veilige manier kunnen werken.

Je vind ons ICT bedrijf in Waardenburg, gelegen aan de A2. Daardoor is een bezoek snel gerealiseerd, binnen 20 minuten vanuit hartje Nieuwegein. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we doen en wat we samen kunnen bereiken.

Vrijblijvend contact opnemen

Wij werken o.a. voor

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange