ICT bedrijf Nieuwegein sinds 2002

Wordt er in jouw organisatie nog gewerkt met verouderde systemen die eigenlijk allang aan vervanging toe zijn? De consequentheid van ICT-systeem zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Wij zorgen daarvoor, zodat jullie je kunnen richten op je eigen activiteiten. Het vernieuwen van de IT-infrastructuur is minder gedoe dan je denkt.

Als ICT bedrijf in Nieuwegein en omstreken bieden wij complete oplossingen voor het MKB. Van systeembeheer en IT beveiliging tot cloud diensten, online werkplekken en stabiele internetverbindingen. Ons doel is om de ICT zorgen van jouw organisatie weg te nemen, zodat jullie altijd en overal kunnen werken.

ICT bedrijf Zaltbommel

Maak kennis met de cloud

Tegenwoordig is een betrouwbare ICT-dienstverlener voor veel bedrijven cruciaal. Regelmatig is er onderhoud of ondersteuning nodig. Je wilt natuurlijk niet dat medewerkers niet verder kunnen werken omdat de computersystemen het niet doen of omdat het bedrijfsnetwerk plat ligt. Waar bedrijven vroeger vaak een eigen systeembeheerder in dienst hadden, komen steeds meer bedrijven erachter dat dit niet meer nodig dankzij moderne cloud oplossingen.

VelzArt is dé specialist in online werkplekken in de cloud waarbij je medewerkers niet meer verbonden zijn aan één vaste werkplek en ook thuis kunnen werken. Wij leveren complete online werkplekken voor een zeer aantrekkelijk tarief. De werkplekken worden voorzien van de nieuwste technieken waarbij je de mogelijkheden die de cloud biedt zult ervaren.

ICT bedrijf Utrecht

ICT bedrijf Nieuwegein aan de A2

Bij VelzArt is er veel kennis op het gebied van het ‘moderne werken’. Wij nemen je graag mee in deze wereld. Samen zorgen we ervoor dat iedere werkplek voorzien wordt van de juiste randapparatuur en functionaliteiten waardoor werknemers op een veilige manier kunnen werken.

Je vind ons ICT bedrijf in Zaltbommel, gelegen aan de A2. Daardoor is een bezoek snel gerealiseerd, binnen 20 minuten vanuit hartje Nieuwegein. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we doen en wat we samen kunnen bereiken.

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten