ICT bedrijf Tiel sinds 2002

Werk jij nog met verouderde systemen die eigenlijk allang aan vervanging toe zijn? Je bent niet de enige, maar dat is geen excuus om het erbij te laten zitten. Het is tijd om je IT-infrastructuur professioneler in te richten. Dat is minder gedoe dan je denkt. Wij ondersteunen je graag hierbij! VelzArt is het complete ICT bedrijf in Tiel en omstreken voor het MKB. Onze diensten variëren van werkplekbeheer, oplossingen voor telefonie en cloud services tot internetverbindingen.

ICT bedrijf Zaltbommel

ICT bedrijf Tiel

Bij VelzArt stellen we de klant centraal en onderscheiden wij ons door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Graag nemen wij al jouw ICT zorgen graag uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of een werkplek in de cloud waarbij je vanaf elke locatie toegang hebt tot je documenten.. wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Zo bestaat ons team uit 35 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Wij zijn het antwoord op ICT!

ICT bedrijf Utrecht

ICT voor industrieterrein Medel Tiel

Tegenwoordig is een betrouwbare ICT-dienstverlener voor veel organisaties cruciaal. Regelmatig is er onderhoud of ondersteuning nodig. Je wilt natuurlijk niet dat medewerkers niet verder kunnen werken omdat de computersystemen het niet doen of omdat het bedrijfsnetwerk plat ligt. Waar bedrijven vroeger vaak een eigen systeembeheerder in dienst hadden, komen steeds meer bedrijven erachter dat dit niet meer nodig dankzij moderne cloud oplossingen.

Flexibiliteit is zeer belangrijk voor bedrijven op het industrieterrein Medel in Tiel. Door de ideale ligging van ons pand aan de A2 (nabij afslag A15) kunnen wij binnen een kwartier aanwezig zijn bij calamiteiten. Ook is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd.

Onze ICT diensten

Wij werken voor vele
mooie klanten