Vakanties, een goede voorbereiding…

Met de zomer weer in volle gang willen we graag nog wat zaken delen voor ondernemers.

Geplaatst op 29 juni 2022

4 minuten

Vakanties, een goede
voorbereiding…
Vragen over dit
onderwerp?

Met de zomer weer in volle gang willen we graag nog wat zaken delen voor ondernemers. De welbekende zomervakantie kent vaak een drukke weg er naar toe. In dit artikel delen we wat wetenswaardigheden en informatie voor deze periode en de periode erna. Veel leesplezier.
Veiligheid als dienst
Een klein blik vooruit. ICT is de basis van VelzArt. De veiligheid van alles wat wij leveren is een speerpunt, dag in en dag uit. VelzArt is echter nooit de enige leverancier; een website, een ERP pakket, telefonie, webapplicaties, machine aansturing, BYOD, IOT, nieuwsbriefapplicaties enz enz. ICT is overal en geleverd door verschillende leveranciers.

De afgelopen maanden hebben we met diverse klanten de samenwerking gestart met Guardian360.

Deze oplossing zorgt voor realtime inzicht van de complete ICT organisatie, gezien vanaf buitenaf en binnenuit. Juist door deze combinatie worden alle veiligheid facetten belicht en getest. Het legt exact bloot wat er wel goed is en waar ruimte is voor verbetering. En ja, het scant ook ons werk. We willen het beste voor onze klanten. Meer weten? Neem contact op met ons team Sales.
Multi Factor Authenticatie
Met de vakantie in aantocht willen we het graag extra benadrukken. Zorg voor 100% MFA! Veel medewerkers kennen hun wachtwoord. Ze hebben natuurlijk vakantie en gaan dus écht niet inloggen op hun werkmail via de Wifi van de camping. Echt niet!

We hebben het helaas al te veel gehoord, bijna te simpele voorbeelden, die uiteindelijk kunnen zorgen voor vervelende situaties. Het instellen van MFA op een Microsoft 365 omgeving is slechts een paar handelingen.

De handleiding is op te vragen bij ons team Service. Wil je weten of jouw organisatie wat dat betreft safe is? (Mocht je dit niet weten…) Vul dit formulier in en ons team koppelt dit aan je terug!
Automatisch beantwoorden
Het lekkerste moment net voor de vakantie: het instellen van automatische beantwoorden op de e-mail. Waarom wachten? Het kan nu al en het kan op meerdere plekken. Outlook lokaal, Outlook online of zelfs in Teams. Let wel: één keer instellen en het werkt over al deze oplossingen. Ofwel, de Outlook Out-of-Office melding werkt ook in Teams.

In dit artikel lees je hoe je zelf eenvoudig een afwezigheidsmelding kunt instellen. Ook handig voor collega’s!

 
Vakantie ☀️ meldingen (bedrijfs-breed)
Gaat de complete organisatie op vakantie? (van de buitenkant gezien) Zorg dat de telefonie juist staat ingesteld, zorg daar voor een afwezigheidsmelder en de juiste doorschakelingen. Ons team Service krijgt vaak meldingen hieromtrent op het laatste moment: “Oh ja, vanaf morgen zijn we drie weken dicht”. Laten we dit proberen te voorkomen. En ja, gaat de organisatie er even compleet tussenuit zorg dan ook voor de juiste vermeldingen op de eigen website en wellicht de social media kanalen. Het kan maar duidelijk zijn toch?
20 jaar VelzArt
VelzArt bestaat in 2022 20 jaar, 1 oktober is de werkelijke datum. In de periode tot die tijd zullen we zeker via onze kanalen hier extra aandacht aan besteden. We zijn hier natuurlijk trots op, enorm trots. We kunnen het dan ook niet laten om dat in deze nieuwsbrief nog een keer te melden.

Van een idee op de zolderkamer, naar een hokje in Geldermalsen, naar Steenweg in het oude gebouw van de Rabobank, naar de Ringwei en nu in Zaltbommel. Nogmaals, trots!
Aanwezigheid VelzArt
Zoals gebruikelijk gaan veel van onze mensen verspreid over de weken op hun welverdiende vakantie. Onze teams blijven bezet. Ons team Service is de complete zomer bereikbaar. Werkzaamheden op locatie zullen in overleg plaats vinden. De ervaring leert ons dat we dit prima met onze klanten kunnen afstemmen.Dit artikel is geschreven door
Roy Dekker
Online Marketeer
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

We kijken uit naar je vraag
JTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform