Wij maken het cybercriminelen zo moeilijk mogelijk

  • Veiligheid is een speerpunt binnen al onze diensten

  • Onderschat ICT beveiliging nooit, werk samen met jouw ICT partner(s)

  • Techniek kan veel maar vergeet ook zeker niet de menselijke factor

ict beveiliging

ICT beveiliging doen we samen!

Sinds de oprichting van VelzArt staat veiligheid hoog in het vaandel. ICT beveiliging is een integraal onderdeel van al onze diensten, waarbij we verschillende tools en benaderingen combineren om optimale veiligheid te bieden. We zien veiligheid als een bewuste keuze, een keuze die we samen met onze klanten maken.

Bij VelzArt geloven we in een proactieve aanpak van veiligheid, waarbij we niet alleen geavanceerde beveiligingsoplossingen implementeren, maar ook continu advies en ondersteuning bieden. Samen met onze klanten streven we naar een veilige en veerkrachtige digitale omgeving, waarin ze met vertrouwen kunnen opereren.

ENOA en Microsoft
Een veilige combi

Onze ENOA Remote Monitoring en Management software biedt een krachtige oplossing voor het monitoren en beheren van alle eindpunten van onze klanten. Door de naadloze integratie met geavanceerde beveiligingstechnologieën van Microsoft Business Premium licenties, bieden we een bewezen en robuuste ICT-veiligheidsoplossing. Met ENOA en Microsoft Business Premium kunnen organisaties profiteren van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals dreigingsbescherming, identiteits- en toegangsbeheer, en geavanceerde bedreigingsanalyse. Dit zorgt voor een effectieve en geïntegreerde benadering van veiligheid, waardoor organisaties met vertrouwen kunnen opereren in de digitale wereld.

Employee Awareness

In de strijd tegen cybercriminaliteit is de menselijke factor cruciaal. Vaak zijn succesvolle cyberaanvallen te wijten aan menselijke fouten en onwetendheid. Daarom bieden wij Employee Awareness trainingen aan, die op maat worden gemaakt voor elke organisatie. Deze trainingen helpen medewerkers zowel zakelijk als privé beter te beschermen tegen externe bedreigingen.

Network Security as a Service

Met Network Security as a Server (NSaaS) bieden we een geavanceerde oplossing die verder gaat dan traditionele beveiligingssystemen. NSaaS observeert, monitort en verdedigt het netwerk buiten de standaardgrenzen, waardoor alle essentiële componenten van de ICT-infrastructuur worden meegenomen. Deze oplossing fungeert als een intelligente 'spion' die zich door het netwerk beweegt, waardoor potentiële bedreigingen worden geïdentificeerd en direct aangepakt. Hierdoor blijft de ICT-omgeving continu beschermd, ongeacht de veranderingen binnen de organisatie.