Microsoft 365

Optimaliseer productiviteit en efficiency!

  • De vertrouwde Microsoft 365 (office) software altijd en overal beschikbaar

  • Gecombineerd met veiligheid en flexibiliteit voor het maximaal samenwerken intern én extern.

  • Én gecombineerd met productiviteitsoplossingen die jouw organisatie tijd opleveren

Haal meer uit jouw Microsoft 365 pakket!

Ons enthousiasme over Microsoft 365 kent bijna geen grenzen. Uiteraard kennen we allemaal de 'standaard' oplossingen van Microsoft met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Dan kan je denken, classics...Maar niet is minder waar! Alle integraties met nieuwe technieken hebben ervoor gezorgd dat deze oplossingen in de basis al tijdbesparend kunnen werken. Gecombineerd met de documentbeheer oplossingen binnen SharePoint of de samenwerkingsmogelijkheden binnen Microsoft Teams zorgen ervoor dat iedere organisatie baat heeft bij het juist inzetten van Microsoft 365. Laat het systeem jouw organisatie helpen naar een efficiëntere dag!

Mijn Microsoft 365 werkplek
Overal en altijd

Met Microsoft 365 heb je feitelijk gezien alleen nog een browser nodig om je werk te kunnen doen. Na het veilig inloggen op de Microsoft omgeving heb je eigenlijk alles tot jouw beschikking. Iedere Office applicatie in de online variant (ook lokaal te gebruiken uiteraard). Cloud oplslag, of het nu gaat om jouw persoonlijke OneDrive of de SharePoint omgeving. Communicatie en samenwerken met jouw collega's of externe partijen via Teams. Een planbord voor Teams en Planner gecombineerd met jouw To-Do's, een Whiteboard via de gelijknamige applicatie, een OneNote om jouw notities op te noteren, Stream om de laatste kennis video's tot je te nemen én de centraal SharePoint pagina van jouw organisatie om alle laatste informatie en nieuwtjes tot je te nemen. De wereld ligt aan jouw voeten, werk technisch gezien dan 🙂.

Samenwerken binnen Microsoft Teams

Microsoft introduceerde Teams als hét centrale punt voor medewerkers binnen een organisatie, en dat is precies hoe we het zien. Teams dient als een enkele locatie voor toegang tot alle benodigde informatie, van ISO-documenten en sjablonen tot verjaardagen en verlofregelingen. Het faciliteert bovendien intensieve communicatie binnen een organisatie, waarbij het aanmoedigt om intern e-mailgebruik te verminderen ten gunste van centrale, bedrijfsbrede communicatie via Teams.

Teams stimuleert een effectieve samenwerking en informatiebeleid, door documenten, planningen, vergaderingen en notulen op één plaats te bundelen. Laat Teams je helpen om de samenwerking binnen je organisatie te verbeteren. We vertellen je er graag meer over!

Microsoft 365 Teams

Productiviteit en efficiency

We erkennen het gebruik van populaire termen, maar met Microsoft 365 heeft een organisatie en haar medewerkers toegang tot uitgebreide tools. De vragen over het gebruik en de plaatsing van deze tools komen vaak voor. Zonder duidelijke keuzes hierin, zoeken medewerkers zelf naar oplossingen, wat tijd en energie kost. Voor maximale productiviteit en efficiëntie is het essentieel om het werkgebied af te bakenen en een werkwijze uit te dragen, met gebruikmaking van wat M365 te bieden heeft. Denk hierbij niet alleen aan Teams, maar ook aan gedeelde mailboxen, centrale sjablonen, vooraf ingevulde templates en documentbeheer.

Als je Microsoft 365 gebruikt of gaat gebruiken, is het belangrijk om de mogelijkheden volledig te benutten. Ons team adviseert je graag over de beschikbare opties.

ICT werkplek Microsoft Surface

Apps, rapportages en automatiseren

Het PowerPlatform van Microsoft. We zouden voor dit onderwerp bijna een cape willen omdoen en het uitschreeuwen! Microsoft biedt meer dan 'de standaard'. In het segment digitaliseren, registreren en informeren biedt het PowerPlatform echt unieke mogelijkheden. Op maat gemaakte apps via PowerApps om informatie te digitaliseren en te verrijken met andere informatie. Repeterende handelingen die we kunnen automatiseren met PowerAutomate, minder handen maken minder fouten.... En PowerBI om rapportages te maken op basis van de informatie die staat opgeslagen. Het PowerPlatform heeft het in zich, laat je informeren!