Maak kennis met Stèphanie

Stèphanie heeft al heel wat avonturen binnen de IT in haar carrière afgelegd, nu komt ze ons team versterken op de afdeling commerciële binnendienst.

Geplaatst op 9 september 2021

2 minuten

Maak kennis met
Stèphanie_
Vragen over dit onderwerp?

Even voorstellen: dit is Stèphanie, één van onze nieuwste aanwinsten. Stèphanie heeft al heel wat avonturen binnen de IT in haar carrière afgelegd, nu komt ze ons team versterken op de afdeling commerciële binnendienst. Welkom bij de club!Hi! Mijn naam is Stèphanie Plugers en ik ben 33 jaar. Ik ben opgegroeid in het prachtige Hedel maar sinds 3 jaar woonachtig in Ammerzoden. Ook zijn mijn vriend en ik de trotse ouders van 2 prachtige jongens (Dex van 2 jaar en Sef van 13 weken). De afgelopen 7 jaar heb ik in de IT-branche gewerkt als commercieel medewerker binnendienst. Daarvoor heb ik 6,5 jaar in dezelfde functie gewerkt bij een uitgeverij van gemeentegidsen.

In juli van dit jaar ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging binnen de IT. Na het bezoeken van de VelzArt website kwam ik erachter dat ze nog op zoek waren naar een commercieel medewerker binnendienst. En dan ineens, enkele weken later zit ik bij deze toffe organisatie!Nog een leuk weetje; In mijn vorige loopbaan ken ik VelzArt van een zaalvoetbaltoernooi, daar wist ik twee keer tegen ze te scoren. Dit zijn ze nog steeds niet vergeten… Inmiddels heb ik kennis mogen maken met al mijn collega’s en het is echt een gezellige boel! Ik kijk er erg naar uit om mijn loopbaan bij VelzArt voort te kunnen zetten.Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.
Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

JTIwJTVCbmluamFfZm9ybSUyMGlkJTNEMSU1RCUyMA==

Deel dit artikel

Geschreven door: Marit van Helden

Support Engineer PowerPlatform