skip to Main Content

Onze tarieven blijven ook
voor 2021 ongewijzigd_

Vragen over dit onderwerp?

Het afgelopen jaar zijn we ondanks de coronacrisis in de gelukkige omstandigheid geweest om verder te mogen groeien, qua organisatie maar ook qua personele omvang. We zijn inmiddels weer een maand op weg zijn in dit nieuwe jaar. Onze reguliere werkzaamheden zijn in volle gang. Daarnaast gaan wij verder met het verbeteren van onze organisatie en onze dienstverlening. Dit laatste is een continue proces en wederom een speerpunt voor 2021.

Afgelopen jaar hebben we met onze klanten nieuwe afspraken gemaakt en meegedacht in het slimmer dan wel efficiënter inzetten van IT / telefonie. Ondanks de negatieve smaak die de huidige tijd met zich mee brengt willen we ook zeker benadrukken dat op dit vlak veel organisatie positieve stappen hebben gezet. Deze stappen zullen een toegevoegde waarde zijn voor de toekomst.

We begrijpen dat de coronacrisis veel bedrijven in ons land raakt en daardoor kosten proberen te besparen, zonder dat dit hun productie of dienstverlening aantast. Gezien de huidige omstandigheden en de onduidelijkheid van een duidelijk perspectief, hebben we besloten om onze tarieven per 1 januari 2021 niet te indexeren. Deze blijven voor 2021 ongewijzigd (prijsniveau 2020). We wensen iedereen veel succes en gezondheid dit jaar en hopen hiermee ook onze bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Wellicht ook interessant

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange