skip to Main Content

Open dag voor
Family & Friends_

Vragen over dit onderwerp?

Een nieuwe locatie, een nieuwe periode maar nog altijd dezelfde VelzArt familie. Dit weekend was het tijd voor ‘Family & Friends’ om een kijkje te nemen in ons prachtige nieuwe kantoor. Buiten deed de 🌞 uitstekend zijn best om samen met de cateraar het tot een gezellige familie dag te maken.

Namens directie en het voltallige team VelzArt ontzettend bedankt voor jullie komst, de cadeaus, de hartelijke woorden en uiteraard het enthousiasme tijdens de dag. Wij bruisen van energie! Met trots gaan we op naar 1 oktober, de officiële datum van ons 20-jarig bestaan, om vervolgens er nog minimaal 20 achteraan te plakken!

Dit artikel is geschreven door

Niels den Hild

Consultant Business Productivity
ndenhild@velzart.nl

Wellicht ook interessant

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange